ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι;

Έτοιμος να αγοράσει ακόμα μία ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
Παίρνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι;

Μία… βόμβα φαίνεται ότι ρίχνει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Spor», που φέρνει στο φως ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αγοράσει τη Μόντσα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αφού ο θάνατος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφερε αρκετά μεγάλη ανησυχία, εκτός φυσικά από θλίψη, για το μέλλον της ομάδας της Serie A.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γνωστή εφημερίδα, δε θα πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αφού η ομάδα είναι έτοιμη να πουληθεί και μάλιστα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που στην κατοχή του βρίσκεται ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ, θέλει να επεκταθεί και στην Ιταλία.

Αυτός σας είχαμε τονίσει και εμείς πριν λίγο καιρό, μιλώντας για τις επενδυτικές τάσεις που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο η Corriere, πάει τα πράγματα ένα… βήμα παρακάτω, ξεκαθαρίζοντας ότι εδώ καιρό έχουν αρχίσει να γίνονται οι επαφές και το deal της πώλησης θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα στη συνέχεια αναφέρει και το πλούσιο βιογραφικό του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα έχει κάνει στο Ελληνικό αλλά και Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και η παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στη Μόντσα, που ήταν αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό και ως παίκτης και ως τεχνικός διευθυντής.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.