ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέτρος Κόκκαλης: Ατάκες «φωτιά» για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και Παναθηναϊκό (vid)

Τι είπε ο Πέτρος Κόκκαλης για Ολυμπιακο, Μαρινακη και... Παναθηναϊκό
Τι είπε ο Πέτρος Κόκκαλης για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και Παναθηναϊκό

Αποκαλυπτική συνέντευξη στους Betarades παραχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης και όπως ήταν λογικό, Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και Παναθηναϊκός, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επί χρόνια διοικητικό μέλος του Ολυμπιακού, έδωσε ορισμένες ατάκες «φωτιά» επί παντός θέματος ενώ αποκάλυψε και άγνωστες ιστορίες του παρελθόντος.

Πέτρος Κόκκαλης: Ατάκες «φωτιά» για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και Παναθηναϊκό (vid)

Κάνοντας αναφορά στον Ολυμπιακό και τον ισχυρό άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν τον εκφράζει αυτός ο Ολυμπιακός.

«Τώρα που ο σύλλογος θα κλείσει τα εκατό χρόνια, θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είναι πιο κοντά και πιο ενεργοί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο ανοιχτός και ελκυστικός. Πρέπει να υπάρχει χώρος και για διαφωνίες και συζητήσεις, που νομίζω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό, λέγοντας πως υπήρχε μια περίοδος που πριν το 97′ που οι πράσινοι είχαν καλύτερη αντιμετώπιση συγκριτικά με τον Ολυμπιακό!

Δείτε ολόκληρο το 1ο κομμάτι της συνέντευξης του Πέτρου Κόκκαλη στους Betarades:

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ