ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του – Τι έκαναν στον Πορτογάλο και γιατί

Οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να λύσουν ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα.
Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του – Τι έκαναν στον Πορτογάλο και γιατί

Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του Πορτογάλου και τα είχαν υπολογίσει όλα.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο των ερυθρόλευκων είναι ξανά ο Σούπερμαν του Ολυμπιακού.

Όμως αυτό δεν οφείλεται μονάχα στην αλλαγή προπονητή, καθώς Ποντένσε και Καρβαλιάλ αν και συμπατριώτες δεν τα… βρήκαν ποτέ.

Ο βασικότερος λόγος της μεταμόρφωσης του Ντάνιελ Ποντένσε είναι ο τρόπος που διαχειρίστηκε ο Ολυμπιακός την περίπτωσή του.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήρθε την τελευταία ώρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου χωρίς παιχνίδια και προετοιμασία με τη Γουλβς.

Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του – Τι έκαναν στον Πορτογάλο και γιατί

Τα δύσκολα παιχνίδια του Ολυμπιακού οδήγησαν το σταφ των ερυθρόλευκων στην απόφαση να μην βαρύνουν με προετοιμασία τα πόδια του Ποντένσε ώστε να μπορέσει να μπει γρήγορα σε αγωνιστικό ρυθμό.

Πράγμα που έγινε, γι αυτό και ο Ποντένσε ήταν εντυπωσιακός στα πρώτα του παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Όταν όμως ήρθαν τα συνεχόμενα παιχνίδια το σώμα του Πορτογάλου δεν άντεξε.

Εδώ ήταν που οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να λύσουν ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που είχαν διαπιστώσει ήδη από τις πρώτες ώρες του Ποντένσε στο Ρέντη.

Οι Άγγλοι της Γουλβς, για να μπορέσει ο Ποντένσε να είναι ανταγωνιστικός στις υψηλές ταχύτητες και ένταση του αγγλικού πρωταθλήματος, φόρτωσαν με βάρη το πρόγραμμα του Πορτογάλου. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει μεν σε δύναμη και όγκο ο Ποντένσε, να χάσει όμως σε έκρηξη και ταχύτητα στις αντιδράσεις του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με την βοήθεια του… παντοτινού Ερνάνι Γκόμες, καθώς ο διατροφολόγος της ομάδας είναι η μόνη σταθερά από τη μετά Πέδρο Μαρτίνς εποχή στους ερυθρόλευκους, άλλαξαν τα πάντα στην καθημερινότητα του Ποντένσε.

Άλλη διατροφή, άλλο ασκησιολόγιο, άλλη αγωνιστική αντιμετώπιση και ο Ποντένσε βρίσκει σιγά – σιγά τον εαυτό του.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η δικαίωση του για τον Ποντένσε και η πρώτη κόντρα

Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγοράζει τον Κάρμο χθες – Ποια τα σενάρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του – Τι έκαναν στον Πορτογάλο και γιατί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.