Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χαθεί το πρότζεκτ του Μαντί Καμαρά με το πρώτο βήμα να ήταν η εταιρία μάνατζερ Base που πλέον τον εκπροσωπεί.

Όσα έγιναν για να βρει επιτέλους νέα μανατζερική στέγη ο 25χρονος χαφ και ο ρόλος του Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χαθεί το πρότζεκτ του Μαντί Καμαρά με το πρώτο βήμα να ήταν η εταιρία μάνατζερ Base που πλέον τον εκπροσωπεί.

Ο Μαντί Καμαρά διανύει την χειρότερη αγωνιστική του περίοδο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά του και τον στηρίζει. Με την εταιρεία μάνατζερ Base να ήταν η πρώτη σημαντική κίνηση.

Το θέμα με τον Πιερ Ισά, που είχε τα δικαιώματα του, ξεκαθάρισε και με έγγραφα! Καιρό τώρα. Και 0 25χρονος άσος ήταν ελεύθερος να υπογράψει όπου ήθελε. Πάντα βέβαια με την συγκατάθεση του Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Κορσικανός είναι ο μέντορας του και αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ειδικά με τον Μαντί Καμαρά. Αλλά και με τους άλλους Αφρικανούς. Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ κινεί τα νήματα και ήταν αυτός που επίσης συμφώνησε να υπογράψει ο Μαντί Καμαρά στην Base.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έκαναν τρεις συναντήσεις στην Αθήνα. Για να πάρουν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την Base, πως μπορεί να κρατήσει την τιμή του Μαντί Καμαρά σε υψηλά σημεία.

Αλλά και πως μπορεί να απογειώσει τον 25χρονο άσο, ο οποίος είναι πλέον σε κρίσιμη καμπή. Γιατί τρία καλοκαίρια τώρα, δεν ήρθε ποτέ η μεγάλη πρόταση που όλοι περίμεναν. Τα χρόνια πέρασαν και δεν θεωρείται ταλέντο.

Πλέον ο διεθνής άσος αισθάνεται πλέον καλύτερα ψυχολογικά. Γιατί πήγε σε ένα μεγάλο γραφείο που μπορεί να φέρει και την ανάλογη πρόταση που θέλει ο ίδιος αλλά και ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα οι Πειραιώτες, δίνοντας στην Base ένα μεγάλο τους πρότζεκτ, ξεκινούν μια συνεργασία που μελλοντικά θα βοηθήσει και τους δύο. Και μέσα σε αυτή έχει να κάνει και με την Νότιγχαμ. Σε ότι έχει να κάνει σε συμβουλευτικό ρόλο, πωλήσεις αλλά και μεταγραφές.

Σχετικά με τον Μαντί Καμαρά πάντα στο κόλπο είναι η Νάπολι. Αλλά τώρα με την Base να είναι αυτή που παίρνει τα ηνία, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Που έχουν να κάνουν με την αγγλική αγορά και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει διασυνδέσεις σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Και ήδη έχει ξεκινήσει να ενημερώνει για το νέο της πελάτη. Τα στοιχεία του, την προοπτική του και τι ζητάει ο Ολυμπιακός.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά υπάρχουν άλλα δέκα ματς πρωταθλήματος, συην δύο ή τρία ακόμα για το κύπελλο. Στα οποία οι Πειραιώτες περιμένουν να δουν έναν καλύτερο Μαντί Καμαρά. Η αρχή γίνεται στο ματς με τον Άρη. Όπου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ανάλογα βέβαια με τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς.

Παιχνίδι που θα γίνει μια εβδομάδα από το παιχνίδι στο Βικελίδης. Όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1. Και μάλιστα με ανατροπή. Κάτι που πείραξε τους πάντες. Με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές συζητήσεις στο Ρέντη. Μεταξύ Μαρτίνς και παικτών, αλλά και οι τελευταίοι μόνοι τους.