Ο Ραφίνια θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, αλλά για να παραστεί στη φιέστα, ενώ έδωσε και εξηγήσεις για την Φλαμένγκο.

Ο Ραφίνια θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, αλλά για να παραστεί στη φιέστα, ενώ έδωσε και εξηγήσεις για την Φλαμένγκο

Ο Ραφίνια θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό, αλλά για να παραστεί στη φιέστα, ενώ έδωσε και εξηγήσεις για την Φλαμένγκο.

Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά του Ραφίνια. Παρά το ότι δεν κατάφερε να βγάλει την χρονιά. Και θα γυρίσει στην Ελλάδα, για την φιέστα του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες ημέρες είναι στην επικαιρότητα λόγω Φλαμένγκο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση γιατί δεν επέστρεψε στην «Φλα».

«Ο προπονητής με ήθελε, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με ήθελαν, οι οπαδοί με ήθελαν. Στο οικονομικό είχαμε συμφωνήσει και το ξεκαθαρίζω, δεν ήταν πρόβλημα. Θα το επαναλάβω: χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο.

Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως, έπεσα θύμα ενός πολιτικού πολέμου. Κάποιοι είναι θυμωμένοι, επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι» είπε ο Ραφίνια στο ESPN.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα της μεταγραφής στους Πειραιώτες:  «Είχα μία προσφορά με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση. Έχω άλλα τέσσερα χρόνια καριέρας και δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά. Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι μπορούσα να τα αγνοήσω».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έχει δώσει ανοικτή πρόσκληση. Να βρεθεί στην Ελλάδα και να γιορτάσει στην φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ραφίνια έλυσε το συμβόλαιο του σε φιλικό κλίμα. Συγκινήθηκε που δεν κατάφερε να προσφέρει.’

Έβλεπε και ο ίδιος πως δεν βγήκε η κατάλληλη χημεία. Και δεν ήταν αρνητικός στο να αποχωρήσει.

Αλλά κρατάει δεσμούς. Μιλάει με αρκετούς στους «ερυθρόλευκους». Κυρίως τους Σεμέδο, Μπρούμα που έκανε παρέα.

Μαθαίνει νέα και παρακολουθεί τα αγωνιστική τεκταινόμενα. Ανυπομονώντας να έρθει ξανά στην Ελλάδα για την φιέστα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Η 31η θέση στο παγκόσμιο ranking της δεκαετίας