ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέαμπτσιουκ: Η Πόρτο έφερε στασιμότητα

Ο Μολδαβός, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, είναι ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας...
Ρέαμπτσιουκ

Τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει βάλει στο… στόχαστρό του ο Ολυμπιακός για τη θέση του αριστερού μπακ.

Μία θέση στην οποία υπάρχει κενό, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Ρούμπεν Βινάγκρε και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο παίκτης που θέλουν οι Πειραιώτες. Μάλιστα έχουν βρει καλό σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει ένα καλό σημείο επαφής και με την Πάσος Φερέιρα, με τους Πορτογάλους να γράφουν για ένα ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Πόρτο όμως την τελευταία στιγμή εκδήλωσε ενδιαφέρον για την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα της. Είναι ποδοσφαιριστής από την ακαδημία των «Δράκων» απ’ όπου είχε πάρει μεταγραφή στην Πάσος Φερέιρα.

Μάλιστα η Πόρτο έχει κρατήσει και το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, έχει άλλο ένα 40% η Πάσος Φερέιρα και το υπόλοιπο 20% είναι του μάνατζέρ του.

Όλα έδειχναν ότι ο Ρέαμπτσιουκ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μάλιστα οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει και στην Ελλάδα. Έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μετά όμως από την παρέμβαση της Πόρτο τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα. Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη τη Δευτέρα, αν και σύντομα θα σημειωθεί.

Θα τελειώσει το θέμα σύντομα είτε θετικά είτε αρνητικά. Διότι ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει την απόκτηση αριστερού μπακ, να τελειώνει με αυτό το ζήτημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: 500 χιλ. ευρώ κοστίζει στην Πόρτο ο Ρέαμπσιουκ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ