ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίο Άβε: Ο Κοστίνια πάει στον Ολυμπιακό και τον αντικαθιστά παίκτης έκπληξη

Η Ρίο Άβε έχει... βρει τον αντικαταστάτη του Κοστίνια και τον ξέρουν στον Ολυμπιακό.
Ρίο Άβε: Ο Κοστίνια πάει στον Ολυμπιακό και τον αντικαθιστά παίκτης έκπληξη

Ο Κοστίνια, ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, είναι ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με την Ριό Άβε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Για την ακρίβεια η Ρίο Άβε έχει… βρει τον αντικαταστάτη του Κοστίνια, στο πρόσωπο του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος αγωνίστηκε στην πορτογαλική ομάδα την περασμένη σεζόν με την μορφή του δανεισμού.

Ο Βρουσάι ικανοποίησε απόλυτα τους ανθρώπους της Ρίο Άβε, η οποία θα ζητήσει την επέκταση του δανεισμού του Βρουσάι στην ομάδα της Πορτογαλίας, για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Μάριος Βρουσάι, από τον χειμώνα που πήγε στη Ρίο Άβε έπαιξε 14 παιχνίιδια, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης:

Κάρλο Αντσελότι: Ακόμα ένα Champions League στην τροπαιοθήκη του – Μπορεί κάποιος να τον φτάσει;

Έσε: Ο Ολυμπιακός απέρριψε ήδη πρόταση – Τα διπλά και βλέπουμε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίο Άβε: Ο Κοστίνια πάει στον Ολυμπιακό και τον αντικαθιστά παίκτης έκπληξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.