Ο Σεμέδο στο Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και την επίθεση που δέχτηκε

Παραμονές του ντέρμπι ο Ρούμπεν Σεμέδο εξελίχθηκε σε πρόσωπο των ημερών. Από τη μία η ενέδρα από κουκουλοφόρους που είχε, από την άλλη η συνέντευξή του στην Πορτογαλία.

Με όσα είπε εκεί, ο καθένας μπορούσε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα πίσω από το ποιος ήταν από την επίθεση που δέχτηκε ο Σεμέδο. Η παραφιλολογία ξέφυγε με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος αμυντικός να πάρει θέση μέσω Instagram και να δώσει ορισμένες απαραίτητες διευκρινίσεις.

Αναλυτικά τι ανέφερε στο story που έκανε: «Νιώθω υποχρεωμένος να διευκρινίσω τι έχει ειπωθεί μετά το σοκ που έζησα από την ντροπιαστική επίθεση που δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να αναγεννηθώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και με βοήθησε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Πάντα ήταν στο πλευρό μου.

Αυτό που είπα είναι πως ένας άνθρωπος της ομάδας και ένας της ασφάλειας του συλλόγου είχαν έρθει για να με προειδοποιήσουν για την αρνητική και βίαια εικόνα που είχε δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ για μένα, καθώς και τις διαστρεβλωμένες πληροφορίες που έβγαιναν με τον λάθος τρόπο.

Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την στήριξη από τον σύλλογο και τους δικούς μου.

Θα επιστρέψω σύντομα, αύριο έχουμε ντέρμπι, πάμε».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο