Σεμέδο: Ελεύθερος ο Σεμέδο - Ποια η εγγύηση που πληρώθηκε

Δίχως περιοριστικούς όρους έμεινε ελεύθερος ο Ρούμπεν Σεμέδο πληρώνοντας εγγύηση

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του ανακριτή και εισαγγελέα. Δεν υπάρχουν περιοριστικοί όροι, ενώ η εγγύηση που πληρώθηκε ήταν ύψους 10.000 ευρώ.

Είχε προηγηθεί η απολογία του για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Υπενθυμίζεται πως ο Σεμέδο απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους είχε τονίσει ότι «μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε».

Το πρωί της Πέμπτης (2/9) είχε καταθέσει στην ανακρίτρια υπό άκρα μυστικότητα και υπό την παρουσία ψυχολόγου και η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της πρώτα από τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ και στη συνέχεια από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Τέλος, αποχωρώντας μαζί με τους δικηγόρος του ζητήθηκε από τον Σεμέδο να κάνει μία δήλωση. «Είμαι αθώος» είπε εκείνος, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν είναι ελεύθερος, σήκωσε τα χέρια του και τα έδειξε υπονοώντας πως δεν υπάρχουν πια χειροπέδες. Από την πλευρά του ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, ενημέρωσε απλώς για το ύψος της εγγύησης χωρίς να τοποθετηθεί περαιτέρω.

 

Διαβάστε ακόμη:

Mad Clip: Στη συναυλία του ήταν στον Ωρωπό με τη 17χρονη ο Σεμέδο!

Mad Clip: To τελευταίο «αντίο» από… όλο τον κόσμο

Σεμέδο: Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης – Ποιο ήταν το πρόσωπο που επικοινώνησε