Ο αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της βραζιλιάνικης ομάδας, έπλεξε το εγκώμιο του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις του με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος είναι ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας.

Από τους «ερυθρόλευκους» δεν διαρρέεται το παραμικρό σχετικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις, αλλά τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, που θα ενισχύσει σημαντικά τον Ολυμπιακό σε αυτήν τη νευραλγική θέση.

Η Ιντερνασιονάλ, πάντως, παραμένει «σφίγγα» και τηρεί εξ αρχής παιχνίδι τακτικής. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μέλο στον Τύπο της Βραζιλίας. Ο αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε, δεν ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά αρκέστηκε στο να αποθεώσει το περιουσιακό στοιχείο της Ιντερνασιονάλ, λέγοντας: «Δύσκολα βρίσκεις έναν στόπερ με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του Μολέντο, και δύσκολα τον αφήνεις να φύγει. Οι διαπραγματεύσεις που κάναμε, για να τον κλείσουμε, ήταν δύσκολες και σκληρές, πέρα από τα όρια».