Όλα καλά πλέον για την υπόθεση Γκιγιέρμε. Το πρωί της Πέμπτης (16/8) ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Λα Κορούνια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου. Ένα όνομα που πρώτο αποκάλυψε το Sportime, έχοντας και όλες τις πληροφορίες, όπως γράφτηκε και στο φύλλο της Τετάρτης (15/8) για την πρόταση του Ολυμπιακού για αγορά, την οποία...

Όλα καλά πλέον για την υπόθεση Γκιγιέρμε. Το πρωί της Πέμπτης (16/8) ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Λα Κορούνια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.

Ένα όνομα που πρώτο αποκάλυψε το Sportime, έχοντας και όλες τις πληροφορίες, όπως γράφτηκε και στο φύλλο της Τετάρτης (15/8) για την πρόταση του Ολυμπιακού για αγορά, την οποία βρήκε θετική η Λα Κορούνια.

Μένουν κάποιες λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με κάποια μπόνους, αλλά στα προσύμφωνα μπήκαν υπογραφές το πρωί και δεν αλλάζει.

Ο 27χρονος άσος ήταν ενημερωμένος από χθες έχοντας πάρει στα χέρια του και αεροπορικά εισιτήρια για να αναχωρήσει το πρωί για την Αθήνα. Μάλιστα είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν πως πριν λίγο έφτασε στην Αθήνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Γκιγιέρμε έρχεται να ενισχύσει το κέντρο του Ολυμπιακού και θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Νάτχο.

Ο ίδιος πίεσε πολύ για να γίνει η μεταγραφή, αφού οι Πειραιώτες τον είχαν ψήσει για να έρθει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με την Λα Κορούνια, όπου με κάποια μπόνους μπορεί να αγγίξει τα 4 εκατ. που ζητούσε από την αρχή η ισπανική ομάδα.

Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών και θα παίρνει ετησίως περίπου 800.000 ευρώ.