ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελικός Conference League: Ο Γιώργος Θαναηλάκης «έσπασε» στο γκολ του Ολυμπιακού και το Twitter δάκρυσε μαζί του

Ο Γιώργος Θαναηλάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του on air κατά την περιγραφή του γκολ του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.
Τελικός Conference League: Ο Γιώργος Θαναηλάκης «έσπασε» στο γκολ του Ολυμπιακού και το Twitter δάκρυσε μαζί του

Τελικός Conference League: «Άνθρωπος είσαι και λυγάς», τραγουδούσε ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου και με τη φράση αυτή ταυτίστηκε απόλυτα ο Γιώργος Θαναηλάκης κατά την περιγραφή του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού ο γνωστός δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια σπικάρει σε «αποκλειστικότητα» τα παιχνίδι των Πειραιωτών στην Ευρώπη, ζούσε την εξέλιξη του αγώνα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Φυσικά εκεί που τα… έδωσε όλα ήταν στο γκολ του Ελ Κααμπί. Ο Γιώργος Θαναηλάκης αρχικά «εξερράγη», ενώ στη συνέχεια ήταν εμφανώς συγκινημένος, ακουγόταν δακρυσμένος, με τη φωνή του μάλιστα να «σπάει» και να μην μπορεί να «βγει» για λίγα δευτερόλεπτα.

Οπως καταλαβαίνετε στο Twitter ακολούθησε αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, με τους περισσότερους να ταυτίζονται. Άλλοι πάλι σχολίασαν με χιούμορ τις ιδιαίτερες περιγραφές που κάνει κάθε φορά, ενώ άλλοι έκαναν σύγκριση με τον Αντώνη Κατσαρό, ο οποίος την ίδια ώρα έκανε την περιγραφή του αγώνα για το Mega Channel.

Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός Conference League: Ο Γιώργος Θαναηλάκης «έσπασε» στο γκολ του Ολυμπιακού και το Twitter δάκρυσε μαζί του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.