ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα δεχτεί «κούρεμα» στις αποδοχές του για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος;

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα πρέπει να δεχθεί μείωση για μείνει στον Ολυμπιακό.
Θα δεχτεί «κούρεμα» στις αποδοχές του για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος;

Ο Ολυμπιακός ξέρει πως ο όποιος χειρισμός πρέπει να είναι λεπτός. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί «κεφάλαιο» για τον σύλλογο.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, αλλά και ο ίδιος κλείνει τα 35 χρόνια ζωής. Μια αναπροσαρμογή στις αποδοχές είναι απαραίτητη.

Όταν λέμε αναπροσαρμογή, ασφαλώς και μιλάμε για ένα «κούρεμα» στις αποδοχές σε σχέση με όσα αμείβεται ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, και πάλι ο σεβασμός προς τον ποδοσφαιριστή και την προσωπικότητα  του Σωκράτη είναι τέτοιος που το θέμα απαιτεί λεπτότητα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η πρόταση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Ας δούμε, λοιπόν, την περίπτωση του Σωκράτη από την αρχή της στον Ολυμπιακό. O Βασίλης Τοροσίδης τον είχε φάει και εκείνος το πράξη. Επέστρεψε μία ώρα αρχύτερα στην Ελλάδα και τη Super League 1 για χάρη του Ολυμπιακού.

Το ψωμί του εδώ και 2 χρόνια το ΄χει βγάλει και με το παραπάνω. Δεν είναι μόνο παίκτης, αλλά και leader στα αποδυτήρια.

«Δάσκαλος» στο coaching για τον (εκάστοτε) Ντόι και ο παίκτης που ξέρει να μιλάει όταν χρειάζεται. Πλέον, όμως, έφθασε η ώρα του ταμείου. Τα χρήματα επίσης (τα τωρινά) πολλά.

Οι πρωταθλητές δεν έχουν βγάλει κιχ για την επόμενη μέρα. Αλήθεια, πως θα φαινόταν στον Sokratis το plus ένα με 50% μείωση;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…