ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα συνεχίσει ο Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις!

Ο Βαλμπουενά τον Σεπτέμβριο θα γίνει 39 αλλά είναι σίγουρος κανείς πως δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό;
Θα συνεχίσει ο Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις!

Ολυμπιακός: Τον Σεπτέμβριο ο Βαλμπουενά θα κλείσει τα 39 του. Μπορεί να μην παίρνει τον χρόνο συμμετοχής άλλων ετών (δεν είναι και εύκολο πλέον) αλλά οι αντιδράσεις του και η ενέργειά του δείχνουν το μεγάλο του πάθος με αυτό που κάνει.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι στον Ολυμπιακό για να κολλήσει τελευταία ένσημα. Του αρέσει θέλει η ομάδα του να κατακτήσει τη Super League 1.

Η στατιστική άλλωστε έχει γράψει 22 παρουσίες με 3 γκολ και 3 ασίστ αλλά όλα αυτά σε κάτι πάνω από 600 λεπτά συμμετοχής, με το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε να είναι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το καλοκαίρι βέβαια θα κλείσει 4 χρόνια στον Πειραιά. Δεν είναι λίγα. Τουναντίον. Ο ίδιος πάντως δε φαίνεται διατεθειμένος ακόμα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, λέγεται πως θέλει να παίξει έναν χρόνο ακόμα ποδόσφαιρο.

Το ζήτημα είναι τι γίνεται με τον Ολυμπιακό αν και με τα τωρινά δεδομένα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα σίγουρα. Ποτέ δεν ξέρεις είναι το συμπέρασμα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, μπορεί να του προτείνει κάποια άλλη θέση εντός του κλαμπ, μπορεί ο ίδιος να θελήσει να πάει σε άλλη ομάδα για να αγωνιστεί.

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι η προτεραιότητα του Βαλμπουενά και αυτό ας μείνει στο μυαλό για το μέλλον αυτής της σπουδαίας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας.

Για να δούμε…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>