ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει ο Ολυμπιακός Μεϊτέ αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει άλλον – Η απίστευτη κίνηση του Βάσκου

Mάλιστα, ο Μεντιλίμπαρ, το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο τον παίκτη.
Θέλει ο Ολυμπιακός Μεϊτέ αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει άλλον – Η απίστευτη κίνηση του Βάσκου

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σουαλιχό Μεϊτέ, εφόσον ο παίκτης δεν τα βρει με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο όμως είναι ένα ακόμα πράγμα.

Πως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ δεν έχει… μάτια για άλλον εκτός από τον Ιμπόρα.

Ο Βάσκος θέλει σαν… τρελός τον 34χρονο Ισπανό, ο οποίος εξελίχθηκε στο τέλος της σεζόν σε παίκτη κλειδί, που έβαλε την υπογραφή του φαρδιά… πλατιά στη μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του Conference League.

Mάλιστα, ο Μεντιλίμπαρ, το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο τον Ιμπόρα για να τον ψήσει να παραμείνει ένα χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό.

Σύμμαχος του Μεντιλίμπαρ το ιδιορυθμο FFP στην δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου αγωνίζεται η Λεβάντε, που κάνει δύσκολη την μεταγραφή του Ιμπόρα στην ομάδα της καρδιάς του.

Όσο ο Ιμπόρα δεν κλείνει στη Λεβάντε, τόσο ο Μεντιλίμπαρ πιέζει τον συμπατριώτη του, να παραμείνει στον Ολυμπιακό και αυτό πάει πίσω την όποια εξέλιξη στη μεταγραφή του Μεϊτέ στους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Επίσημα δικός του ο Μάρκο Στάμενιτς!

Ο Αλαφούζος για πρόεδρος της Super League – Επιβεβαίωση Sportime!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει ο Ολυμπιακός Μεϊτέ αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει άλλον – Η απίστευτη κίνηση του Βάσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.