ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέμα για τον Ολυμπιακό! Θα πρέπει να πάρει δύο χαφ

Η εξέλιξη με τον Εμβιλά ήταν ότι χειρότερο για τον Ολυμπιακό που τώρα πρέπει να πάρει δύο χαφ.
Θέμα για τον Ολυμπιακό! Θα πρέπει να πάρει δύο χαφ

Ολυμπιακός: Θα πρέπει να βγάλει αρκετούς άσους από το μανίκι ο Αντόνιο Κορδόν. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα. Έγραψε η στήλη βέβαια και αυτό είναι το λογικό πως το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολείται ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακό είναι ο προπονητής.

Αυτό είναι το σημαντικό. Να βρεθεί ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο και θα καθοδηγήσει το σύνολο.

Αρχικά στα δύσκολα ευρωπαϊκά προκριματικά που φέτος θα είναι και πάλι κομβικά για το κλαμπ. Φανταστείτε να γίνει καμιά στραβή, θα πέσουν τα τσιμέντα.

Εκτός λοιπόν από τα υπόλοιπα, έσκασε και το ζήτημα με τα χαφ. Έφυγε ο Σαμασεκού, φεύγει τώρα και ο Εμβιλά, μένει ο Ολυμπιακός με τον Χουάνγκ και τους δανεικούς που επιστρέφουν.

Ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά είναι δύο παίκτες που και ο κόσμος γνωρίζει αλλά και εκείνοι μετρούν αρκετούς αγώνες με τη φανέλα του συλλόγου. Έφυγαν όμως. Για κάποιο λόγο κρίθηκε πως πρέπει να πάνε κάπου να παίξουν και όχι να μείνουν στον Πειραιά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Θέμα για τον Ολυμπιακό! Θα πρέπει να πάρει δύο χαφ

Πόσο διασφαλίζει κανείς τις πιθανότητες του, παίζοντας με αυτούς τους δύο μαζί με τον Χουάνγκ αν κριθεί απαραίτητο. Με λίγα λόγια σχεδόν άμεσα μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή θα πρέπει να βρεθεί ο ένας χαφ. Και μετά και ο δεύτερος.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα πρέπει να προσθέσει στο ρόστερ του, ποδοσφαιριστές που θα έχουν και εμπειρία. Δε θα πρέπει να διαφωνεί κανείς, πως ο Εμβιλά έκανε μια σεζόν απόλυτα ώριμη και πρέπει να είναι από τους λίγους που ξεχώρισαν.

Ok τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο και οι συζητήσεις. Δεν τα βρήκαν, θα πάει στο Κατάρ να πάρει μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός είναι το θέμα τι κάνει;

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.