Θέση στα γεγονότα του Πανθεσσαλικού στο ματς Βόλος - Άρης πήρε η Θύρα 7 με ανακοίνωσή, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου.

Θέση στα γεγονότα του Πανθεσσαλικού πήρε η Θύρα 7 με ανακοίνωσή, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου.

Στο πλευρό των οπαδών του Άρη στέκεται με ανακοίνωσή της η Θύρα 7, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Βόλος – Άρης 1-2.

Μετά την ανακοίνωση του Super 3 και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού τόνισαν το αυτονόητο.

Δηλαδή ότι οι φίλαθλοι του Άρη είχαν αγοράσει κανονικά εισιτήρια και στη συνέχεια η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος δεν τους επέτρεψε την είσοδο.

Η Θύρα 7 μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αλλοίωση της αλήθειας σχετικά με τα γεγονότα του Βόλου και τάσσεται υπέρ της μετακίνησης των οπαδών.

Παράλληλα εξαπολύει επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου και της «εκρηκτικής» στάσης που τήρησε.

Αναλυτικά όσα γράφει η Θύρα 7 στο Facebook

Από χτες το απόγευμα, βλέπουμε από το σύνολο των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ μια αλλοίωση της αλήθειας και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της πραγματικότητας!

Επιχειρείτε να παρουσιάσετε τους οπαδούς του Άρη σαν αλήτες ενώ το μόνο που έκαναν ήταν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να αγοράσουν εισιτήρια και να υποστηρίξουν την ομάδα τους!

Το ίδιο έπραξαν τις προάλλες και οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ίδια πόλη και καλώς έπραξαν!

ΕΠΟ,ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, δημοσιογράφοι και ΕΛ.ΑΣ ενώ έχετε την πλήρη ευθύνη για όλη αυτή κατάσταση,εσείς ρίχνετε τις ευθύνες αλλού.

ΟΛΟΙ παίζετε το παιχνίδι της αστυνομίας,που όνειρο της είναι να μην υπάρχουν ούτε οι οπαδοί των γηπεδούχων στα γήπεδα κάτι που έγινε πραγματικότητα λόγω του κορονοιού!

Επιτέλους ΚΑΝΕΤΕ αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό !

Βγάλτε ένα νόμο ΙΣΟΤΙΜΟ για όλους που να ΡΥΘΜΙΖΕΙ τον τρόπο που θα μπορούν οι οπαδοί,να υποστηρίζουν τις ομάδες τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια!

Δεν είναι δυνατόν ο κάθε βλαχοπρόεδρος να κάνει το κομμάτι του και να επιτρέπει ή να μην επιτρέπει αντίπαλους οπαδούς σε γήπεδα που ΔΕΝ έχει οπαδικό πυρήνα ο γηπεδούχος!

Ευθύνες έχουν όμως και οι υπόλοιποι πρόεδροι των ομάδων!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να κλείνετε τα μάτια σας στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ΕΥΘΥΝΗ σας για αυτό το μπάχαλο που επικρατεί….όλος ο κόσμος θα στραφεί απέναντι σας!

Μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση είναι πάντα πιο ασφαλής από την αναρχία που επικρατεί αυτή την στιγμή με ευθύνη σας!

Είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα κάθε πολίτη να μπορεί την Κυριακή να κάνει αυτό που τον γεμίζει και να ταξιδεύει για να υποστηρίξει την ομάδα του!

Είναι αδιανόητο να θεωρείται ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ όποιος θέλει απλά να πάει σε ένα γήπεδο,σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο αυτά τα θέματα έχουν λυθεί εδώ και χρόνια!

Επειδή θα τρέξετε οι γνωστοί προπαγανδιστές,να υποστηρίξετε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ μετακινήσεων υπό τον φόβο των επεισοδίων,αρχικά οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ με κανόνες,τις μετακινήσεις στους αγώνες,πλην των ντέρμπι!

Ας γίνει τουλάχιστον έτσι ΜΙΑ ΑΡΧΗ!

Υ.Γ Αχιλλέα Μπέο ντροπή του Βόλου τολμάς και μιλάς εσύ για αλητεία!
Εσύ που στο λεξικό δίπλα στην λέξη ΞΕΦΤΙΛΑΣ εχει το όνομα σου!

Η Μητέρα Τερέζα του ελληνικού ποδοσφαίρου με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποινικό μητρώο!

Ενημερώνουμε ότι στον αγώνα της ομάδας μας στην πόλη του Βόλου,θα είμαστε χιλιάδες ….ΚΟΨΕ τα βρόμικα παιχνιδάκια με τους οπαδούς και τους φιλάθλους!