Όλα και όλοι είναι υπό κρίση στον Ολυμπιακό. Οι διαβουλεύσεις, στα υψηλά κλιμάκια, είναι πολύωρες και διάθεση είναι να «καθαρίσουν» τα πάντα, αναφορικά με το ρόστερ και τα προβλήματα που υπάρχουν. Στο κάδρο για αποχώρηση είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η καμπάνα βαράει ακόμα και για γερά ονόματα. Όπως έγραψε σήμερα το Sportime, ένα από αυτά...

Όλα και όλοι είναι υπό κρίση στον Ολυμπιακό. Οι διαβουλεύσεις, στα υψηλά κλιμάκια, είναι πολύωρες και διάθεση είναι να «καθαρίσουν» τα πάντα, αναφορικά με το ρόστερ και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στο κάδρο για αποχώρηση είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η καμπάνα βαράει ακόμα και για γερά ονόματα.

Όπως έγραψε σήμερα το Sportime, ένα από αυτά είναι και του Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μέσος και την φετινή σεζόν, είναι σκιά του καλού του εαυτού. Οι μεταπτώσεις στην απόδοση του έχει να κάνει και το πως αισθάνεται!

Ο «Φόρτου» ειδικά φέτος, σε αρκετά δύσκολες καταστάσεις, είτε αυτές είναι αγωνιστικές, είτε στο Ρέντη, δεν έχει βγει μπροστά. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που του καταλογίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που περίμεναν άλλα πράγματα από αυτόν.

Το τελευταίο περιστατικό στην Λιβαδειά, όπου έδειξε νωχελικός και ενοχλημένος στην διάρκεια της προθέρμανσης, πριν μπει αλλαγή στο παιχνίδι, προστίθεται στην γενικότερη εικόνα του.

Η δυσαρέσκεια και γι’ αυτόν είναι έντονη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.