ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς;

Τι του χρεώνει ο Νέρι Καστίγιο.
Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς;

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς, με τον Μεξικανό να τα βάζει με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού και συμπαίκτη του, Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Πέντραγκ Τζόερτζεβιτς, δήλωσε σε διαδικτυακή του συνέντευξη πως θα πανηγύριζε γκολ του Φώτη Ιωαννίδη που θα έδινε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, σε βάρος του Ολυμπιακού. «Άλλο το ένα, άλλο το άλλο», υποστήριξε, τονίζοντας πως θα είναι πάντα Ολυμπιακός αλλά δεν μπορεί να μην στηρίξει και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Να σημειωθεί πως ο Φώτης Ιωαννίδης άνηκε παλαιότερα στο γραφείο μάνατζερ που διατηρεί ο Τζόλε μαζί με τον επίσης πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ανδρέα Νινιάδη.

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς;

Η απάντηση του Νέρι Καστίγιο ήταν άμεση, μέσω των social media, όπου ανέφερε: «Ποιον θα υποστηρίξεις; Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό; Εγώ λέω όπου τα παίρνεις. Δεν υπάρχει άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μόνο Ολυμπιακός και Θύρα 7. Και πείτε με τρελό».

Προσφανώς και χρεώνει ο Νέρι Καστίγιο τις συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει πάει στους «πράσινους» και τον Αχιλλέα Πούγκουρα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης και όχι ο Μπρινιόλι η προτεραιότητα

Ζόρζε Μέντες – Βαγγέλης Μαρινάκης: Στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ οι σχέσεις τους – Η αντίδραση Κορδόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Καστίγιο – Τζόρτζεβιτς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.