Ο Τικίνιο χειρουργήθηκε στον ώμο το πρωί, με την πρώτη ιατρική εκτίμηση να αναφέρει πως σε περίπου 50 ημέρες θα είναι έτοιμος να γυρίσει στη δράση.

Ο Τικίνιο έκανε την επέμβαση στον δεξί του ώμο και με βάση τις πρώτες πληροφορίες θα είναι έτοιμος να γυρίσει στην δράση σε 7 εβδομάδες, χάνοντας τα προκριματικά για το Champions League

Ο Τικίνιο χειρουργήθηκε στον ώμο το πρωί, με την πρώτη ιατρική εκτίμηση να αναφέρει πως σε περίπου 50 ημέρες θα είναι έτοιμος να γυρίσει στη δράση.

Ο Ολυμπιακός είχε την άτυχη στιγμή και με τον Τικίνιο. Που τραυματίστηκε στον δεξί του ώμο. Μάλιστα το πρωι βρέθηκε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο. Και χειρουργήθηκε από τον Χρήστο Θέο.

Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που έχει ο Ολυμπιακός, έκανε την επέμβαση. Και πήγαν όλα βάση του προγράμματος.

Η γνωμάτευση που είχε γίνει έκανε λόγο για ρήξη δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στάθηκε άτυχος στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Σε μια φάση και μετά από ένα μαρκάρισμα που του έγινε, έπεσε στο έδαφος και πάνω στον δεξί του ώμο.

Αμέσως έδειξε να πονάει σε μεγάλο βαθμό. Κάτι που έδειχνε πως υπήρχε κάτι σοβαρό. Για να ακολουθήσουν τα νέα πως θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Αυτή κι έγινε σήμερα πρωί. Άμεσα θα ξεκινήσει και ειδικό πρόγραμμα. Σε 4 με 5 εβδομάδες αναμένεται να μπορεί να κάνει τρέξιμο στο γήπεδο. Και θα ακολουθήσει η σταδιακή του επανένταξη.

Θεωρείται δεδομένο πως δεν θα προλάβει τα προκριματικά του UEFA Champions League. Ή αν τα προλάβει αυτό θα έχει να κάνει με τα πλέι οφ. Ανάλογα και με την πορεία που θα έχει ο Ολυμπιακός.

Να σημειωθεί πως έτσι κι αλλιώς θα έχανε τα τρία πρώτα ματς. Γιατί τιμωρία 3 αγωνιστικών στην Ευρώπη, από όταν ήταν στην Πόρτο!

Ο Ολυμπιακός είχε την άτυχη στιγμή και με τον Κώστα Φορτούνη. Που τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ. Υπέστη ρήξη στον χιαστό στο αριστερό γόνατο. Και θα χειρουργηθεί επίσης από τον Χρήστο Θέο.