ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τικίνιο: Το ειδικό πρόγραμμα και η έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση

Ο Τικίνιο είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή και κάνει ήδη ειδικό πρόγραμμα, ενώ ετοιμάζεται για την έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση
Ο Τικίνιο είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή και κάνει ήδη ειδικό πρόγραμμα, ενώ ετοιμάζεται για την έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Τικίνιο είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή και κάνει ήδη ειδικό πρόγραμμα, ενώ ετοιμάζεται για την έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ήταν μια μεγάλη κίνηση η απόκτηση του Τικίνιο από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ετοιμάζεται για την έλευση του στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη ειδικό πρόγραμμα.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι πάνω από 5 μήνες. Κάτι που για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Και για τον λόγο αυτό κάνει ατομικές προπονήσεις, έχοντας πάρει ειδικό πρόγραμμα.

Το οποίο και θα συνεχίσει στο Ρέντη, από το τέλος της εβδομάδας. Γιατί αναμένεται η έλευση τις επόμενες ημέρες. Για την μόνιμη εγκατάσταση του.

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετήσει. Παράλληλα θα μπει και στο Ρέντη. Νωρίτερα από τους νέους του συμπαίκτες.

Για να συνεχίσει τις ατομικές του προπονήσεις. Ώστε να καλύψει, όσο μπορεί, το χαμένο έδαφος.

Ο Ολυμπιακός έχει στις 16 του μήνα την πρώτη του συγκέντρωση. Και στις 25 θα αναχωρήσει για το Στανς της Αυστρίας. Εκεί θα δώσει έξι φιλικά.

Σε κάποια ή κάποια από αυτά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο 30χρονος επιθετικός. Με βάση βέβαια και το τι θα δείξουν οι μετρήσεις του, αναφορικά με το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης

Ονιεκούρου: Επαφή με Μονακό ο Ολυμπιακός – Αναμονή για Γαλατασαράι

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ