Τικίνιο

Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για το μέλλον του Τικίνιο Σοάρες...

Συνεχίζονται στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα για τον Τικίνιο Σοάρες.

Οι Πορτογάλοι έγραψαν νωρίς την Πέμπτη, πως ο Τικίνιο αναμένεται την άλλη εβδομάδα στην Ελλάδα, αφού ο Ολυμπιακός προχωράει τη μεταγραφή του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ελεύθερος τώρα, αφού έχει λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα από την Κίνα. Βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του και κάνει προπονήσεις με την ομάδα που τον ανέδειξε, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Πέρα από τους Πορτογάλους, με το μέλλον του πρώην παίκτη της Πόρτο, ασχολήθηκαν και οι συμπατριώτες του οι Βραζιλιάνοι. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «bolavip», αναφέρει πως τον Τικίνιο θέλει αρκετά η Σάο Πάολο.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Βραζιλία, Ερνάν Κρέσπο, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 30χρονου φορ και τον θέλει στην ομάδα του. Όμως στο δημοσίευμά τους οι Βραζιλιάνοι γράφουν πως είναι μία δύσκολη περίπτωση για τη Σάο Πάολο, καθώς είναι κοντά στον Ολυμπιακό!

Κάτι το οποίο σημαίνει πως πέρα από τους Πορτογάλους και οι Βραζιλιάνοι βλέπουν τον Ολυμπιακό ως τον πιθανό προορισμό του παίκτη για τη συνέχεια της καριέρας του.

Χωρίς όμως ο Ολυμπιακός να έχει επιβεβαιώσει το οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι ένα ζήτημα το οποίο οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετά.

Φορτούνης: Ο Ολυμπιακός ζήτησε 7 εκατ. ευρώ από την Φενέρμπαχτσε