ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τώρα θα φανεί αν ο Ολυμπιακός είχε plan b μετά τον Ρεμπρόφ!

Ο Ρεμπρόφ δε θα έρθει, όπως όλα δείχνουν, στον Ολυμπιακό και τώρα θα έχει ενδιαφέρον αν το κλαμπ έχει plan b!
Τώρα θα φανεί αν ο Ολυμπιακός είχε plan b μετά τον Ρεμπρόφ!

Ο Ολυμπιακός είναι η αλήθεια πως κρατούσε μικρό καλάθι. Αλλά έλεγαν κιόλας πως αυτός είναι ο Νο1 στόχος. Τώρα που χάθηκε για να δούμε τι θα γίνει. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν είναι φαίνεται στη μοίρα του να έρθει στην Ελλάδα.

Είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ παλιότερα, τελικά κατέληξε στον Αλμέιδα και μόνο σε κακό δεν της βγήκε. Αλλά ο Ολυμπιακός τον ήθελε πολύ τον Ουκρανό προπονητή.

Το ζήτημα δεν είναι πως χάθηκε ο Ρεμπρόφ. Ή τουλάχιστον δεν είναι αυτό το βασικό.

Το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα και να φανεί ποιο είναι το plan b του. Γιατί και ο Σρέντερ ήρθε και ο Φαρνιόλι ήρθε αλλά οι προθέσεις του κλαμπ ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί στο 100%.

Και επαναπροσέγγιση με την πλευρά του Γκατούζο γίνεται προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις του Ιταλού κόουτς. Ο Ολυμπιακός αν τον πείσει τον «Ρίνο» θα το προχωρήσει.

Είναι όμως πολλά τα ζητήματα. Η στήλη το είχε επισημάνει πως τελικά δεν είναι εύκολο να βρει προπονητή ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλιότερα. Σίγουρα φταίει και το γεγονός πως η Super League 1 δεν είναι στα τοπ αλλά αν μη τι άλλο κίνητρο υπάρχει.

Να εκθρονίσει την ΑΕΚ, να παίξει ομίλους στην Ευρώπη. Υπάρχουν πρότζεκτ για όποιον αναλάβει. Και τα περί χρόνου, η στήλη τα ακούει βερεσέ.

Σε λίγο θα μπουν πάλι στα γήπεδα για ευρωπαϊκά προκριματικά οι ομάδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τώρα θα φανεί αν ο Ολυμπιακός είχε plan b μετά τον Ρεμπρόφ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.