Τσιμίκας

Τα «θέλω» και «ίσως» του ποδοσφαιριστή...

Τα τελευταία 24ωρα έχει ανάψει… φωτιά με το ενδιαφέρον της Νις για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα. Ένα ενδιαφέρον το οποίο είναι υπαρκτο και μάλιστα αρκετά «δυνατό»! Οι Γάλλοι θέλουν τον παίκτη, τώρα ποια είναι τα «θέλω» της πλευράς του ποδοσφαιριστή.

Τσιμίκα: Η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα της Νις σε σχέση με τις ομάδες που είχαν ακουστεί μέχρι τώρα, δεν είναι και κάτι που… τρελαίνει. Και ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία).

Όπως επίσης και σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί σίγουρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. Άλλωστε με τον Ολυμπιακό έχει σίγουρη τη συμμετοχή, τουλάχιστον, στα προκριματικά των ομίλων του Champions League.

Από εκεί και πέρα όμως η προοπτική της ομάδας που ετοιμάζει η Νις δελεάζει.

Μπορεί τ όνομά της να μην είναι το μεγάλο όνομα της Ευρώπης, αλλά η Νις ετοιμάζει μία ομάδα η οποία θα γίνει η νέα δύναμη της Γαλλίας! Θέλει να ρίξει πολλά λεφτά σε μία περίοδο που όλοι είναι επιφυλακτικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τσιμίκας: Δυνατή η Νις, «πέρασε» και τη Νάπολι! (vid)

Αυτό το όραμα αρέσει στην πλευρά του παίκτη και για αυτό δεν είναι αρνητικός να κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει με τη Νις. Να ακούσει το πλάνο της ομάδας και από εκεί και πέρα να πράξει.

Δεν είναι τα λεφτά αυτά που ηχούν ωραία στα αυτιά κάποιου, αλλά το πλάνο που έχουν οι Γάλλοι για την ομάδα τους. Να τη φτάσουν σε επίπεδο μεγάλης ομάδας της Ευρώπης, βάζοντας αρκετά λεφτά και μαζεύοντας παίκτες ονόματα της Ευρώπης.

Αυτό είναι κάτι που δελεάζει και σίγουρα ο Τσιμίκας είναι σε μία ηλικία, 24 ετών, που μπορεί να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Και αν προχωρήσει να έχει κάνει το μεγάλο βήμα που θέλει στην Ευρώπη.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορεί από τη Γαλλία να φύγει και για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.