Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά για τη στήριξη των σχολείων του Αρκαλοχωρίου και του Καστελίου στην Κρήτη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά για τη στήριξη των σχολείων του Αρκαλοχωρίου και του Καστελίου στην Κρήτη

Σε μια πολύ σημαντική δωρεά προχώρησε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με σκοπό την ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην Κρήτη.

Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα βοηθήσει στην άμεση λειτουργία των σχολείων του Αρκαλοχωρίου και του Καστελίου που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Συγκεκριμένα, η δωρεά στην οποία προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφορά σε δώδεκα σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για άλλες υποδομές στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και εννιά σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για τις υποδομές, στο Γενικό Λύκειο Καστελίου.

Ο φάκελος της δωρεάς παραδόθηκε με τη σύμβαση και τα σχέδια για την κατασκευή των αιθουσών και οι οικίσκοι αναμένεται να είναι έτοιμοι σε είκοσι μέρες.

Βαγγέλης Μαρινάκης – Δωρεά: Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την Πέμπτη (18/11) έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, η συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό των έως τώρα ενεργειών της Κυβέρνησης προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων και τον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, κ. Μανώλη Φραγκάκη, φάκελο με τη σύμβαση και τα σχέδια κατασκευής σχολικών αιθουσών. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων για το Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου (12 σχολικές αίθουσες, 3 WC και 1 γραφείο) και το Γενικό Λύκειο Καστελίου (9 σχολικές αίθουσες, 2 WC και 1 γραφείο).

Οι κατασκευές γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η Κρατική Εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και αναμένεται να παραδοθούν σε περίπου 20 μέρες»