ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήρε την απόφαση να φτιάξει το «Γ. Καραϊσκάκης» το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα με διαφορά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να έχει πρώτο τον Ολυμπιακό στα πάντα
Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήρε την απόφαση να φτιάξει το «Γ. Καραϊσκάκης» το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα με διαφορά

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήρε την απόφαση να φτιάξει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα με διαφορά, αλλά πότε θα γίνει αυτό.

Ο πειραϊκός σύλλογος είχε για χρόνια το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα, όμως, αυτό άλλαξε μετά την κατασκευή της OPAP Αrena από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα… κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ήδη από την εφετινή χρονιά η σκέψη ήταν να μπουν οι βάσεις ώστε να γίνουν εκτεταμένες αλλαγές στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν, όμως όχι ακόμα.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να χάσουν ούτε μέρα από τον προγραμματισμό για το χτίσιμο της νέας ομάδας, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας, καθώς και μία καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να έχει πρώτο τον Ολυμπιακό στα πάντα

Ο Ολυμπιακός μόλις μπουν οι βάσεις και μόλις αρχίσει να εξελίσσεται το πλάνο των διοικούντων, τότε θα βάλει μπροστά και τις απαραίτητες βελτιώσεις για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να έχει πρώτο τον Ολυμπιακό στα πάντα. Το καλύτερο γήπεδο, το καλύτερο προπονητικό κέντρο (το έχει) και την καλύτερη ομάδα.

Πρόβλεψη πως από τα μέσα του πρωταθλήματος και μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση που θα έχει δημιουργηθεί με τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού (σ.σ. με στόχο πάντα το ξεκάθαρο προβάδισμα για το πρωτάθλημα), θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και οι μακέτες για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης» (φωτισμός, εξωτερικό λίφτινγκ καθώς και κάποιες άλλες βελτιώσεις στις υποδομές).

Ήδη το νομικό πλαίσιο και οι απαραίτητες αλλαγές έχει προχωρήσει.

Πηγή: upopsi.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.