Βασίλης Τοροσίδης: Αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Τοροσίδης κρέμασε τα παπούτσια του κι αναλαμβάνει τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη προ ολίγων εβδομάδων άφησε ένα σημαντικό κενό στην ομάδα του Ολυμπιακού, το οποίο οι Πειραιώτες θέλουν καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον ρόλο αυτό αναμένεται να αναλάβει ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ιδανικά. Ως Κυπελλούχος Ελλάδας και φυσικά νταμπλούχος.

Η επόμενη μέρα θα βρει τον Τοροσίδη και πάλι στον Ολυμπιακό, αναλαμβάνοντας τη θέση και κυρίως τον ρόλο που κατείχε μέχρι πρότινος ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο τελευταίος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και παρά τα προβλήματα υγείας, δεν σταμάτησε να βρίσκεται όσο πιο κοντά μπορούσε στην αγαπημένη του ομάδα φροντίζοντας για διάφορα θέματα.

Έτσι η θέση του δεν είναι εύκολο να καλυφθεί καθώς μιλάμε για μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου που εξελίχθηκε σε εμβληματική φυσιογνωμία για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να καλύψει επάξια αυτό το κενό σύμφωνα με τους ιθύνοντες τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε αποτέλεσε κι έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Σάββα Θεοδωρίδη κι έτσι η κίνηση να αναλάβει ο «Τόρο» τη θέση του θέση, πιθανότατα θα έχει και συμβολικό χαρακτήρα.