Η σύνδεση της υπόθεσης του Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό.

Η FIFA ενημέρωσε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας πως δεν είναι αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά με την υπόθεση του Ζέλσον Μαρτίνς, κάτι που επηρεάζει και το ζήτημα με τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπαθεί να βγάλει ό,τι χρήματα μπορεί από τους παίκτες που έχασε ως ελεύθερους το καλοκαίρι. Σε μία υπόθεση, που επηρεάζει και την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε, η FIFA απέστειλε επίσημο έγγραφο στα «λιοντάρια», την περασμένη Δευτέρα (22/10), σύμφωνα με το οποίο ενημέρωσε τον πορτογαλικό σύλλογο πως είναι αναρμόδια να πάρει θέση στο ζήτημα του Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι δύο υποθέσεις συνδέονται και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του Ποντένσε. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ζητήσει αποζημίωση από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό για τους Ζέλσον Μαρτίνς και Ντανιέλ Ποντένσε. Πλέον, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρέπεμψε το θέμα του Ζέλσον Μαρτίνς στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας.