Η πολυσυζητημένη ολιστική μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στα χέρια των αρμόδιων και παρουσιάζεται υπό τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη στους φορείς την Τρίτη (17/11).

Η παρουσίαση θα γίνει από τον διευθυντή Ομοσπονδιών – μελών της ΟΥΕΦΑ, Λούκα Νικόλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τους αντιπροέδρους της Ομοσπονδίας, στις 14 ομάδες της Super League 1, τον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον πρόεδρo του ΠΣΑΠ, Γιώργο Μπαντή.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΓΓΑ

«Τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραδόθηκε από FIFA/UEFA στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα παρουσιαστούν στους εγχώριους ποδοσφαιρικούς φορείς την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της SL1 και τις 14 ΠΑΕ – μέλη της, τον πρόεδρο της SL2 και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions UEFA».

Aυγενάκης για ολιστική μελέτη

Με αφορμή την παρουσία της “ολιστικής μελέτης” για το ελληνικό ποδόσφαιρο που συνέταξαν οι FIFA/UEFA και θα παρουσιαστεί στους εμπλεκόμενους φορείς την Τρίτη 17/11, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έγραψε στο twitter:

«Κάλεσα σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17/11 ποδοσφαιρικούς φορείς (ΕΠΟ, ΠΑΕ SL1, SL2, ΠΣΑΠ) να τους παρουσιαστεί από FIFA/UEFA η Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραδόθηκε σε @PrimeministerGR. Να ξεκινήσουμε για να υλοποιηθούν οι προτεινόμενες & αναγκαίες αλλαγές».