ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς για το ραντεβού και το «ΑΕΚτζής το έφαγε παιδί» δεν πρέπει να περάσουν έτσι (vid)

Η δήλωση που έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ δεν είναι από αυτά που περνούν στο ντούκου.
Όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς για το ραντεβού και το «ΑΕΚτζής το έφαγε παιδί» δεν πρέπει να περάσουν έτσι (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς, επί της ουσίας, έκανε μια καταγγελία. Έκανε λόγο στην εκπομπή της Θύρας 7 στο YouTube για ραντεβού των οπαδών της ΑΕΚ και για «ΑΕΚτζής το έφαγε το παιδί κατά λάθος». Με άλλα λόγια, το πόρισμα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχει χειρότερο πράγμα για την οικογένεια από τον χαμό του παιδιού τους; Όλη αυτή η ιστορία με τα πανό και τους οπαδούς, η αναμονή για το πόρισμα, ακόμα και τα όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς συνθέτουν ένα σκηνικό… δεύτερης δολοφονίας.

Οι αρμόδιες αρχές πήραν χαμηλό βαθμό στο όλο ζήτημα. Τι να συζητήσουμε και τι να πούμε. Επίσημες ήταν οι ενημερώσεις για το… κομβόι των Κροατών που έρχονται και οι δικοί μας… πετούσαν χαρταετό. Με τόσα βίντεο, τόσες μαρτυρίες, τόσα στοιχεία στα χέρια τους όμως, οι αρμόδιοι πρέπει να βγάλουν πόρισμα κι αυτό να είναι ασφαλές. Και σύντομα…

Η ιστορία αρχίζει να σέρνεται. Ο Τάκης Τσουκαλάς δεν είναι χθεσινός. Προφανώς για λέει κάτι τέτοιο, αυτό και ακούγεται, λέγεται ή συζητιέται. Αν πάλι τα λέει από το κεφάλι του, ας βγει το πόρισμα για να σταματήσει να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

O Tάκης Τσουκαλάς στέλνει τον κόσμο ταμείο! Τρομερά ποσοστά επιτυχίας ΕΔΩ! 

Ο Τάκης Τσουκαλάς για τη δολοφονία

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>