Ούτε φωνή , ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Το επόμενο καλοκαίρι λήγει η συνεργασία του Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό κι ακόμα δεν έχει γίνε καμία κουβέντα με τον Γιάννα Αλαφούζο.

Ο Κουρμπέλης νιώθει μια απόσταση με το club, όπως σας έχουμε αναφέρει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εσχάτως δείχνει να τον έχει στις βασικές επιλογές, ωστόσο ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχουν κάνει κάποια κρούση στον αρχηγό.

Το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει με την περίπτωση του.

Αναμφίβολα ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει μία σχέση ζωής με τον Παναθηναϊκό, αφού μετράει μία πενταετία με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Έλληνας παίκτης, ήταν το πρώτο μεταγραφικό απωθημένο του ισχυρού άνδρα της ομάδας, αμέσως έδεσε και μάλιστα έγινε και αρχηγός.

Την πίστη του την έδειξε ξεκάθαρα ότι αρνήθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο ΠΑΟΚ, όταν ήταν στα πάνω του και έμεινε στην ομάδα.

Μετά όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια» ακολούθησαν οι 15 μήνες στην… απομόνωση λόγω του τραυματισμού του και πλέον η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται σε κομβικό σημείο, έχοντας και το τρίτο πρόσωπο ονόματι Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

O τελευταίος «μεγάλωσε» τον Παναθηναϊκό με τα προπονητικά του επιτεύγματα και έδωσε το κίνητρο στο… boss να ανοίξει την κάνουλα. Το case του Κουρμπέλη όμως πως θα το διαχειριστεί ο ίδιος και το club; Μέχρι νεοτέρας, ούτε φωνή, μήτε ακρόαση!