Πάγωσαν στον Πανιώνιο με Γκιοατά

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ των Νεοσμυρνιωτών είναι πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού
Πάγωσαν στον Πανιώνιο με Γκιοατά

Όλα τα είχε ο Πανιώνιος, αυτό του έλειπε. Οι τραυματισμοί φέτος δεν λένε να τον αφήσουν και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο φιλικό της Παρασκευής (23/3) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Ζερόμ Γκιοατά αποχώρησε ουρλιάζοντας και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει πως τελείωσε η σεζόν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επάνοδος στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες και αυτό σημαίνει πως ο Καμερουνέζος αμυντικός θα χάσει ουσιαστικά και όλη την προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών. Μόλις ξεπρηστεί κάπως το πόδι του, θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.