Καραπίτσος: «Είναι η δεύτερη φορά που χάνουμε στο τέλος»

Λύγισε στο φινάλε στη Νίκαια η Παναχαϊκή. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Χρήστος Καραπίτσος δεν θέλησε να σταθεί σε αυτά. Έμεινε ικανοποιημένος, πάντως, από την προσπάθεια. Αναλυτικά όσα είπε ο Καραπίτσος: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα και έτσι όπως ήρθε η ήττα. Είναι η δεύτερη φορά με αυτή την ομάδα που χάνουμε στο...

Λύγισε στο φινάλε στη Νίκαια η Παναχαϊκή. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Χρήστος Καραπίτσος δεν θέλησε να σταθεί σε αυτά. Έμεινε ικανοποιημένος, πάντως, από την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραπίτσος: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα και έτσι όπως ήρθε η ήττα. Είναι η δεύτερη φορά με αυτή την ομάδα που χάνουμε στο τέλος, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να δεχόμαστε το γκολ στη συνέχεια. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, γιατί είχαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Τα παιδιά δώσανε ότι μπορούσαν, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Δεν πρέπει να μένουμε στις απουσίες, ξεχνάμε αυτό το ματς, προετοιμαζόμαστε για τον ματς με τη Δόξα Δράμας, στόχος παραμένει η εξάδα και θα δώσουμε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων μας».