Κόντρα στις αρχικές τους σκέψεις, οι άνθρωποι της διοίκησης αποφάσισαν να στραφούν κατά των «μαυραετών» για την περιβόητη υπόθεση με τους 6 ξένους

Αν και αρχικά η Παναχαϊκή έδειχνε αρνητική στο ενδεχόμενο κατάθεσης ένστασης κατά του κύρους της αναμέτρησης του Άρη με τη Δόξα, εντούτοις η διοίκηση αποφάσισε να «πάει» την ομάδα της Δράμας στα δικαστήρια. Η ΠΑΕ προχώρησε τελικά σε καταγγελία κατά της Δόξας για τη γκάφα της στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Πατρινοί διεκδικούν την 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ως βασικό τους αντίπαλο τους «μαυραετούς». Μία θέση που ενδεχομένως να δώσει άνοδο στη Super League, αν υποβιβαστεί και τρίτη ομάδα για λόγους μη αδειοδότησης.

Οπότε το προφανές εξαρχής θα ήταν να γίνει η καταγγελία, κάτι που είχε βάλει σε σκέψεις την διοίκηση εδώ και δύο ημέρες. Οι «κοκκινόμαυροι» που έχουν έννομο συμφέρον, κατέθεσαν το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (3/4) καταγγελία και ζητάνε την αφαίρεση 3 βαθμών από τη Δόξα, δηλαδή ό,τι προβλέπει ο κανονισμός.

Και λογικά θα δικαιωθούν, αφού οι Δραμινοί έχουν παραδεχθεί το λάθος τους με την παράνομη χρησιμοποίηση έξι ποδοσφαιριστών στην 11άδα.