Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναιτωλικός μετά την ήττα στα Πηγάδια. Οι πιθανότητες να υποβιβαστεί αυξήθηκαν και ο Αντώνης Δελακάς ξέσπασε.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναιτωλικός μετά την ήττα στα Πηγάδια. Οι πιθανότητες να υποβιβαστεί αυξήθηκαν και ο Αντώνης Δελακάς ξέσπασε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, αναφέρθηκε κυρίως στο ποιοι έχουν ευθύνες γι’ αυτό που παρουσιάζει ο Παναιτωλικός. Ωστόσο, ο Αντώνης Δελακάς έκλεισε με την ελπίδα να βρουν οι...

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναιτωλικός μετά την ήττα στα Πηγάδια. Οι πιθανότητες να υποβιβαστεί αυξήθηκαν και ο Αντώνης Δελακάς ξέσπασε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, αναφέρθηκε κυρίως στο ποιοι έχουν ευθύνες γι’ αυτό που παρουσιάζει ο Παναιτωλικός. Ωστόσο, ο Αντώνης Δελακάς έκλεισε με την ελπίδα να βρουν οι Αγρινιώτες τον δρόμο τους.

Αναλυτικά: «Λοιπόν επειδή αυτή τη φανέλα και τη μάτωσα και την τίμησα όσο τη φόραγα, όπως τίμησα κάθε φανέλα που φόρεσα γιατί πάνω απ’ όλα σεβόμουν τον εαυτό μου και τιμούσα το ψωμί που έτρωγα, έχω κάθε δικαίωμα να πω αυτά που αισθάνομαι. Άσχετα με το αν θα μείνει η όχι η ομάδα που όλοι ευχόμαστε να χαμογελάσουμε στο τέλος, όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης για όλο αυτό που εξελίσσεται ακόμη.

Ένας πρόεδρος ο οποίος ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και έφτιαξε ένα κατά γενική ομολογία αξιοζήλευτο σύνολο όσον αφορά εγκαταστάσεις και ομάδα και του βγάλαμε όλοι το καπέλο γι’ αυτό. Και στην πορεία είτε γιατί κουράστηκε, είτε για λόγους φόρτου των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε σταμάτησε να έχει όλη αυτή την αξιοζήλευτη δίψα για την ομάδα δίνοντας τα ηνία στον επόμενο, και αφού πρώτα ήρθε σε πλήρη ρήξη με την δύναμη της ομάδας τον κόσμο. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι όλο αυτό συνεχίστηκε χωρίς να διορθωθεί τίποτε και μην βλέποντας κανείς τις αδυναμίες και τα λάθη τα οποία συνέχισαν να γίνονται κατά συρροή.

Μερίδιο ευθύνης έχουν στη συνέχεια και μια μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μη θέλοντας να χάσουν την καρέκλα τους στα επίσημα ή στα μπουθ αδιαφόρησαν και αυτοί με το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Και βέβαια οι κύριοι υπεύθυνοι για όλοι αυτή την κατάσταση ποιοι θα μπορούσαν να είναι για αυτούς; Οι οργανωμένοι. Αυτοί όπως και οι πλειοψηφία του κόσμου που διαθέτει η ομάδα, που άλλες ομάδες παρακαλάνε να πάει κόσμος στο γήπεδο, και δεν πάνε όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν έχουν.

Πραγματικά λυπάμαι αν στενοχώρησα κάποιους, και ελπίζω αφού πρώτα η ομάδα και οι παίκτες κάνουν το χρέος τους που πιστεύω ότι θα το κάνουν, γιατί στην τελική όπως και να το κάνουμε έχουν και αυτοί το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, να βρει η ομάδα το δρόμο της όπως και ο κόσμος ξανά το δικό του που οδηγεί που αλλού? Στο γήπεδο και να δούμε ξανά αυτό που εμείς ζήσαμε από κοντά και οι αντίπαλοι μας ζήλευαν από μακρυά!!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναιτωλικός: Ομάδα μόνο στα… χρώματα!

ΝΠΣ Βόλος: Έλυσε το συμβόλαιο του και αποχώρησε Έλληνας αμυντικός!

Ιωνικός: Προτάθηκε και δεύτερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ!