ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπελεβώνης: «Εδώ υπάρχουν κασέτες και δεν έχει γίνει τίποτα»

Μεγάλη ένταση υπήρξε την Τετάρτη (29/4) στην τηλεδιάσκεψη της Super League. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν οι δύο πόλοι και αρκετές αντιπαραθέσεις περιστράφηκαν γύρω από αυτή την κόντρα. Κάποια στιγμή οι Πειραιώτες δια στόματος των Τάκη Αγραφιώτη και Βαγγέλη Μαρινάκη άφησαν σκιές για τον Παναιτωλικό. Αυτό ενόχλησε πολύ τον Φώτη Κωστούλα, αλλά και συνολικά το κλαμπ....
Παναιτωλικός Μπελεβώνης

Μεγάλη ένταση υπήρξε την Τετάρτη (29/4) στην τηλεδιάσκεψη της Super League. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν οι δύο πόλοι και αρκετές αντιπαραθέσεις περιστράφηκαν γύρω από αυτή την κόντρα.

Κάποια στιγμή οι Πειραιώτες δια στόματος των Τάκη Αγραφιώτη και Βαγγέλη Μαρινάκη άφησαν σκιές για τον Παναιτωλικό. Αυτό ενόχλησε πολύ τον Φώτη Κωστούλα, αλλά και συνολικά το κλαμπ. Γι’ αυτό οι άνθρωποί του προσπαθούν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, όπως ο Μάκης Μπελεβώνης.

Ο τελευταίος είναι ο πρόεδρος του Παναιτωλικού και παραχώρησε συνέντευξη στον Libero. Εκεί αρχικά είπε: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε όμως υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά” σε αυτό. Το ποδόσφαιρο το βλέπουμε διαφορετικά. Δεν θέλουμε μια απλή διεκπεραίωση. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να ξεκινήσει με τις καλύτερες συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη σεζόν. Θα πάρουμε 1002 μέτρα για να φτάσουμε και να μπούμε στο γήπεδο και μετά θα παίξουμε ένα άθλημα επαφής; Προσπαθώ να καταλάβω το πως θα λειτουργήσει όλο αυτό… Είμαστε θετικοί στο να το προσπαθήσουμε όμως υπάρχουν πολλά θέματα που προκύπτουν».

Ακόμη ο Μπελεβώνης δήλωσε: «Είμαι 15 χρόνια εδώ, μαζί με τον κ. Κωστούλα. Ζούμε σε μια χώρα που κάποιοι δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμα και με αποδείξεις. Ας φέρει κάποιος όχι αποδείξεις, αλλά απλές ενδείξεις για τον Παναιτωλικό. Εδώ υπάρχουν κασέτες και δεν έχει γίνει τίποτα… Η παράγκα του ποδοσφαίρου μας κράτησε τέσσερα χρόνια στη Γ εθνική. Δεν αλλάξαμε ούτε στάση ούτε συμπεριφορά. Εμείς έχουμε πουλήσει σε όλους και δεν έχουμε πάρει από κανέναν ούτε έναν δανεικό».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

ΣΧΟΛΙΑ