Παναιτωλικός Ματσόλα Καρασαλίδης

Χωρίς νίκη παραμένει μετά από 10 αγωνιστικές ο Παναιτωλικός και το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ είναι για εκείνον τελικός. Η ανάγκη για τρίποντο είναι δεδομένη. Το πρόγραμμα έως το φινάλε του πρώτου γύρου είναι θεωρητικά βατό και ο Παναιτωλικός καλείται να το εκμεταλλευτεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει σημαντικό πρόβλημα στη συνέχεια. Προβλήματα...

Χωρίς νίκη παραμένει μετά από 10 αγωνιστικές ο Παναιτωλικός και το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ είναι για εκείνον τελικός. Η ανάγκη για τρίποντο είναι δεδομένη.

Το πρόγραμμα έως το φινάλε του πρώτου γύρου είναι θεωρητικά βατό και ο Παναιτωλικός καλείται να το εκμεταλλευτεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει σημαντικό πρόβλημα στη συνέχεια.

Προβλήματα για τον Τραϊνό Δέλλα υπάρχουν. Ματσόλα και Καρασαλίδης παραμένουν σταθερά εκτός, ενώ λόγω τραυματισμού δεν μπήκαν στην αποστολή και οι Μάζουρεκ, Βάντερσον και Μαλής. Σημαντικές ελλείψεις για τους Αγρινιώτες οι συγκεκριμένες.

Η αποστολή: Κνετ, Μελίσσας, Μεντίνα, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Αρσούρα, Ντάλσιο, Ντίας, Ταχάρ, Ντουάρτε, Μεντόσα, Άλβαρες, Αριγίμπι, Γιάκολις, Αζάλντι, Βέργος.