Παναιτωλικός

Μια προσθήκη και μια επιστροφή στο Αγρίνιο

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις και την ενίσχυση ο Παναιτωλικός, καθώς οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την Κυριακή (29/12) άλλες δύο μεταγραφές.

Η πρώτη αφορά τον Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Η άλλη είναι επιστροφή, καθώς στο Αγρίνιο βρίσκεται ξανά ο Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα και τις σεζόν 2014-16.

Παναιτωλικός: Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

«Συμβόλαιο διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2021 υπέγραψε ο Μανόλης Τζανακάκης και εντάσσεται στον Παναιτωλικό. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: “Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία και αυτό ήταν που ήθελα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο στον οποίο πρέπει αν είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

– Στον Παναιτωλικό επιστρέφει για το επόμενο εξάμηνο ο Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα μας και τη διετία 2014-2016. Στις δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο”».

 

View this post on Instagram

 

Welcome Anthony…@anthony_mounier

A post shared by Panetolikos FC / Παναιτωλικός (@panetolikos_fc) on