Παναιτωλικός Μάζουρεκ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Παναιτωλικός στο πρώτο παιχνίδι του στη μετά Μάκη Χάβου εποχή. Οι Αγρινιώτες παραμένουν χωρίς νίκη και ευελπιστούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Μέσα σε όλα ο Παναιτωλικός έχει και πάρα πολλές απουσίες. Ματσόλα, Τζανακάκης, Μεντίνα, Περέιρα και Αρσούρα είναι τραυματίες, ενώ σε αυτούς έχει...

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Παναιτωλικός στο πρώτο παιχνίδι του στη μετά Μάκη Χάβου εποχή. Οι Αγρινιώτες παραμένουν χωρίς νίκη και ευελπιστούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Μέσα σε όλα ο Παναιτωλικός έχει και πάρα πολλές απουσίες. Ματσόλα, Τζανακάκης, Μεντίνα, Περέιρα και Αρσούρα είναι τραυματίες, ενώ σε αυτούς έχει προστεθεί και ο Μάζουρεκ. Ο Αργεντινός στο Περιστέρι έπαιζε με ενοχλήσεις. Σε αυτό το ματς αποβλήθηκε και ο Ταχάρ, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζονται.

Έτσι ο Λουτσιάνο αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή τόσο τον Αζάντι, την τελευταία φετινή μεταγραφή, όσο και τον Λουίς Μοσκέρα. Πρόκειται για 21χρονο Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος αποκτήθηκε προ ημερών για τη δεύτερη ομάδα.

Η αποστολή: Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μοσκέρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.