Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου, κατά πάσα πιθανότητα θα πορευθούν και την επόμενη σεζόν μαζί!

Παναιτωλικός: Έγινε η πρώτη επαφή για ανανέωση με τον Αναστασίου. Υπάρχει διάθεση, αλλά και «θέλω» από τον Έλληνα προπονητή.

Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου, κατά πάσα πιθανότητα θα πορευθούν και την επόμενη σεζόν μαζί!

Μετά από δύο σερί χρόνια, γεμάτα άγχη, αγωνίες, μπαράζ και… αίμα μέχρι την παραμονή, ο Παναιτωλικός μπαίνει… καβαλάρης στα play out. Ο στόχος της γρήγορης παραμονής επετεύχθη, ίσως και πιο γρήγορα από οτι περιμέναν κάποιοι στο Αγρίνιο.

Μερίδιο της επίτευξης του στόχου, πιστώνεται – και το μεγαλύτερο- ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται επιτυχημένος, ανεξάρτητων αποτελεσμάτων στα επόμενα επτά παιχνίδια.

Ήδη η διοίκηση και λογικό είναι, έχει εκφράσει την επιθυμία (και στον ίδιο), να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Οι δύο πλευρές έκαναν τις προηγούμενες μέρες μια πρώτη κουβέντα, σε πολύ καλό κλίμα, ως είθισται να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Χέρια δεν έδωσαν, αλλά είναι κοντά.

Η επόμενος και τελευταίος όπως όλα δείχνουν, γύρος των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, θα γίνει μετά το τέλος των play out της Super League.

Η διοίκηση των «καναρινιών» θέλει Αναστασίου, αλλά ο κόουτς θέλει κι άλλα πράγματα για να συνεχίσει, τα οποία υπάρχει διάθεση να γίνουν πράξη από πλευράς Κωστούλα.

Ο Έλληνας κόουτς θέλει να αλλάξει level ο Παναιτωλικός και επίσης να αλλάξουν οι στόχοι. Δεν τον καλύπτει εκείνος της… γρήγορης παραμονής. Ζήτησε να «χτίσουν» πάνω στην φετινή πορεία, να γίνουν προσθήκες σε θέσεις που η ομάδα έχει «θέμα» και την επόμενη σεζόν ο Παναιτωλικός να έχει ως… μίνιμουμ των στόχων του την πρώτη 8άδα.

H διοίκηση Κωστούλα πάντως δείχνει τη διάθεση να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή, κάτι που έκανε και τον Γενάρη, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που άλλαξαν επίπεδο την ομάδα και από προτελευταία την έφεραν πέντε βαθμούς πίσω από την 7η!

Αφού διάθεση υπάρχει, αφού θέλουν και οι δύο, δύσκολα θα χαλάσει κάτι, αν δεν προκύψουν «σειρήνες» από το εξωτερικό. Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου όλα δείχνουν οτι θα πορευθούν μαζί και την επόμενη σεζόν!