Ο Βαρόνε τραυματίζεται με το Άρης - Παναιτωλικός

Σοβαρός δείχνει ο τραυματισμός του Ιβάν Βαρόνε και ο Παναιτωλικός κινδυνεύει να τον χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο Παναιτωλικός γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τον Άρη και σαν να μην έφτανε αυτό, φαίνεται ότι χάνει τον Ιβάν Βαρόνε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα. Φάνηκε, όμως, απογοητευμένος λέγοντας ότι «δεν είχαμε επιλογές για κάτι παραπάνω. Γινόμαστε λιγότεροι παιχνίδι με το παιχνίδι αντί να γινόμαστε περισσότεροι».

Από εκεί και πέρα, το γόνατο του Βαρόνε είναι πρησμένο και θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα ώστε να φύγει το οίδημα και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τότε θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για ρήξη έσω πλαγίου. Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει πειραχτεί ο χιαστός. Καταλαβαίνει κανείς πως είναι μεγάλη η διαφορά στις δύο περιπτώσεις, αφού το χειρότερο σενάριο μπορεί να τον κρατήσει εκτός για όλη τη σεζόν. Δεδομένα, πάντως, θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς.

Σε πρώτη φάση Ο Παναιτωλικός παίζει με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας μεσοβδόμαδα και στη συνέχεια υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» ξεκινούν οι υποχρεώσεις του για τον Νοέμβριο. Το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό και ταυτόχρονα ζητείται αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.