Παναιτωλικός: Με επιστροφές εναντίον του Παναθηναϊκού!

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Οι Αγρινιώτες μπορούν να υπολογίζουν και πάλι στους Βέργο, Τσιγγάρα και Βργκοτς που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου τους έχει και πάλι στη διάθεση...

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι Αγρινιώτες μπορούν να υπολογίζουν και πάλι στους Βέργο, Τσιγγάρα και Βργκοτς που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου τους έχει και πάλι στη διάθεση του.

Αντίθετα εκτός αποστολής του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό έμειναν οι Ντίας, Λιάβας, Βαρόνε και Μαλής που τέθηκαν νοκ-άουτ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο