Παναιτωλικός: Με επιστροφές κόντρα στον Ατρόμητο

Δύο ματς έμειναν για το φινάλε της σεζόν και ο Παναιτωλικός ευελπιστεί σε αυτά να εξασφαλίσει την παραμονή του και να μη χρειαστεί να συνεχίσει να παίζει, γιατί τότε θα έχει πάει στα μπαράζ. Στο χέρι του είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και μετά πάει στο Ηράκλειο να αντιμετωπίσει...

Δύο ματς έμειναν για το φινάλε της σεζόν και ο Παναιτωλικός ευελπιστεί σε αυτά να εξασφαλίσει την παραμονή του και να μη χρειαστεί να συνεχίσει να παίζει, γιατί τότε θα έχει πάει στα μπαράζ.

Στο χέρι του είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και μετά πάει στο Ηράκλειο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Με δύο νίκες θα σωθεί και μαθηματικά.

Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει το Σάββατο (8/5) και το θετικό είναι πως υπάρχουν επιστροφές. Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στη διάθεσή του τους Τσότσαλιτς και Μάζουρεκ. Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και μπορούν να βοηθήσουν. Αντιθέτως, εκτός παραμένει ο Βάντερσον. Εννοείται πως οι Λιάβας, Τσιγγάρας και Τζανακάκης δεν θα παίξουν ξανά για φέτος.