Παναιτωλικός Κωστούλας

Ότι ο Παναιτωλικός είναι προς πώληση δεν αποτελεί καν είδηση. Ο Φώτης Κωστούλας το έχει πει πολλές φορές αυτό σε δημόσιες τοποθετήσεις του.  Πρόσφατα το Sportime αποκάλυψε πως κάτι… κινείται στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Τότε ο Φώτης Κωστούλας υποστήριζε πως «εσείς οι δημοσιογράφοι από φαντασία καλά πάτε». Λίγο καιρό μετά, όμως, ήταν πιο προσεκτικός στα λεγόμενά...

Ότι ο Παναιτωλικός είναι προς πώληση δεν αποτελεί καν είδηση. Ο Φώτης Κωστούλας το έχει πει πολλές φορές αυτό σε δημόσιες τοποθετήσεις του. 

Πρόσφατα το Sportime αποκάλυψε πως κάτι… κινείται στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Τότε ο Φώτης Κωστούλας υποστήριζε πως «εσείς οι δημοσιογράφοι από φαντασία καλά πάτε». Λίγο καιρό μετά, όμως, ήταν πιο προσεκτικός στα λεγόμενά του και έκανε την πρώτη του αναδίπλωση.

Τι είπε στους ποδοσφαιριστές μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Αγρίνιο; Η ιστοσελίδα agriniopress.gr αποκαλύπτει ότι μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων είπε: «Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει τρεις διαφορετικές συζητήσεις, καμία δεν κατέληξε σε κάτι. Η εποχή για το ποδόσφαιρο είναι δύσκολη οι εταιρίες θέλουν χρόνο, άλλοι δεν ξέρουν καν την ελληνική πραγματικότητα. Εγώ έχω τον νου μου για να μην υπάρχει συνομιλητής που θα θεωρηθεί περίεργος από τους κακόπιστους. Και να πωληθεί η ομάδα κάποια στιγμή αυτό θα πάρει καιρό και εσείς πρέπει να είστε ήρεμοι και να δίνετε τα πάντα για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ουσιαστικά, δηλαδή, από εκεί που ο Κωστούλας έλεγε πως οι δημοσιογράφοι βγάζουν από το μυαλό τους τις επαφές για την πώληση της ΠΑΕ, τώρα επιβεβαίωσε πως υπήρξαν συζητήσεις. Απλώς δεν τελεσφόρησαν. Εντελώς διαφορετικό αυτό από όσα έλεγε την πρώτη φορά.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε ακόμη ότι «εγώ είμαι Αγρινιώτης, όπως ξέρετε, επιστρέφω συνέχεια όπου κι αν πάω εδώ και σε κάθε περίπτωση θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Εσείς όμως θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας και να κάνετε αυτά που αξίζει η ομάδα».