Αυτό που έχει παρουσίασει φέτος ο Παναιτωλικός, μόνο ομάδα (ανεξαρτήτου το τι προσπαθούν να παίξουν) δεν είναι! Ο... ηθικός αυτουργός και το... νυστέρι που πρέπει να βγάλει ο Κωστούλας ανεξάρτητα από το τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής!

Αυτό που έχει παρουσίασει φέτος ο Παναιτωλικός, μόνο ομάδα (ανεξαρτήτου το τι προσπαθούν να παίξουν) δεν είναι! Ο... ηθικός αυτουργός και το... νυστέρι που πρέπει να βγάλει ο Κωστούλας ανεξάρτητα από το τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής!

Αυτό που έχει παρουσίασει φέτος ο Παναιτωλικός, μόνο ομάδα (ανεξαρτήτου το τι προσπαθούν να παίξουν) δεν είναι! Ο… ηθικός αυτουργός και το… νυστέρι που πρέπει να βγάλει ο Κωστούλας ανεξάρτητα από το τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής!

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Παναιτωλικός δεν έπειθε ούτε τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της διοίκησης. Ούτε φέτος, ούτε την περασμένη σεζόν. Πέρσι τον έσωσε το -12 της Ξάνθης. Φέτος;

Σε αυτά τα δύο χρόνια άλλαξε τρεις προπονητές. Ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Το μεγαλύτερο ο μαθητευόμενος «μάγος» Κάστρο, αμέσως μετά ο Δέλλας και τελευταίος ίσως ο Χάβος ο οποίος εκ του (τελικού) αποτελέσματος, πιστώνεται την περσινή παραμονή.

Το «δέντρο» στο πρόβλημα του Παναιτωλικού, οι προπονητές! Άλλου είναι το… δάσος. Το ξέρουν οι περισσότεροι, αλλά κάνουν οτι δεν το βλέπουν, αναζητώντας επί μονίμου βάσεως το εξιλαστήριο θύμα. Μια χάρα τους «κάθεται» ο προπονητής!

Κόντρα στη Ξάνθη, ο Δέλλας στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων οτι επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Μπορεί να’ ναι κι έτσι. Αυτό που επιβεβαιώθηκε περίτρανα και για πολλοστη φορά, ήταν το κάτι σαν… ομάδα που παρατάχθηκε στα Πηγάδια.

Ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος. Ομάδα μόνο στα ίδια χρώματα που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου.

Οι ευθύνες του Δέλλα, γνωστές, αλλά άλλος είναι ο κατά συρροήν ηθικός αυτουργός ενός ποδοσφαιρικού «εγκλήματος» που διαπράττεται εκ προμελέτης τα τελευταία χρόνια στο Αγρίνιο.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Παναιτωλικός παίζει όλη τη χρονιά απέναντι στη Ξάνθη «καταφέρνοντας» να έχει χάσει και τον τίτλο του φαβορί!

Είτε γλιτώσει τον υποβιβασμό, είτε όχι, στο Αγρίνιο, πρέπει να αλλάξουν τα… πάντα όλα.

Ο αρμόδιος και υπεύθυνος για το «ναυάγιο», από το πρωί της Δευτέρας, κοινοποιεί αποχωρήσεις – αποδεσμεύσεις και με τον τελευταίο, φεύγει και ο ίδιος και κλείνει και την πόρτα!

Με… ασπιρίνες δεν «γιατρεύεται» η κατάσταση στο Αγρίνιο. Θέλει νυστέρι που θα πιάσει… κόκκαλο!

 

Διαβάστε επίσης

ΝΠΣ Βόλος: Έλυσε το συμβόλαιο του και αποχώρησε Έλληνας αμυντικός!

Ιωνικός: Προτάθηκε και δεύτερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ!

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσαν παίκτη οι Αρκάδες!