Παναιτωλικός: Πανέτοιμος για το μπαράζ στην Ξάνθη - Εκτός αποστολής Ντάλσιο και Γιάκολις

Πανέτοιμος ο Παναιτωλικός για το πρώτο μπαράζ με την Ξάνθη στα Πηγάδια το μεσημέρι (15:30, ΕΡΤ3) της Τετάρτης (26/5), εκτός Ντάλσιο, Γιάκολις.

Πανέτοιμος ο Παναιτωλικός για το πρώτο μπαράζ με την Ξάνθη στα Πηγάδια το μεσημέρι (15:30, ΕΡΤ3) της Τετάρτης (26/5), εκτός Ντάλσιο, Γιάκολις.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη την Τετάρτη (26/5, 15:30, ΕΡΤ3), με τον Τραϊανό Δέλλα να  ανακοινώνει αποστολή.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδη, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλη, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσα, Μανθάτη, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλή, Κωνσταντόπουλο και Εντινγκά.

Επιστρέφουν οι Μανθάτης, Αριγίμπι, Βάντερσον σε σχέση με το τελευταίο ματς των πλέι άουτ με τον ΟΦΗ.

Εκτός είναι ο Ντάλσιο (που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους) αλλά και οι Γιάκολις, Αζάντι. Φυσικά και οι μακροχρόνια απόντες (Λιάβας, Τσιγγάρας, Τζανακάκης),

«Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του test covid-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ΠΑΕ Παναιτωλικός», καταλήγει η ανακοίνωση.

Φορτούνης: Η αλήθεια για την Τουρκία και ο Ολυμπιακός

Φρεγάτες: Καίγεται η ολλανδική πρόταση λόγω σχέσεων με Τουρκία;

Ελληνοτουρκικά: Στην Ελλάδα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου, λένε οι Τούρκοι!