Ο Μάκης Μπελεβώνης και ο Παναιτωλικός αναζητούν παίκτη

Το να αποκτήσει τον Ιανουάριο ο Παναιτωλικός παίκτη από μία εκ των δύο χωρών δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Δεν αργεί ο Ιανουάριος και ο Παναιτωλικός σηκώνει μανίκια μεταγραφικά. Δεδομένη, άλλωστε, πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση σε αρκετές θέσεις.

Ανοιχτό από όταν έφυγε ο Ζεστέντ είναι το θέμα του φορ, ενώ με το που τραυματίστηκε ο Βαρόνε, ξεκίνησε η συζήτηση και για χαφ. Για άλλες δύο θέσεις, όμως, σκανάρουν την αγορά στο Αγρίνιο, του στόπερ και του εξτρέμ.

Τις προηγούμενες μέρες ο Μάκης Μπελεβώνης έκανε ταξίδι στη Σκανδιναβία. Η Σουηδία είναι μία αγορά από την οποία ψωνίζουν οι Αγρινιώτες και έτσι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πήγε τόσο εκεί όσο και στη Δανία. Είδε κάποια παιχνίδια από κοντά, έκανε επαφές με ανθρώπους ομάδων και ατζέντηδες και επέστρεψε.

Σε πρώτη φάση δεν προκύπτει κάποια είδηση. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να πάρει κάποιος παίκτες από εκεί. Οι λόγοι είναι απλοί. Από τη μία στη Δανία τα συμβόλαια δεν εκπνέουν. Από την άλλη στη Σουηδία οι καλοί ή έχουν ανανεώσει ή έχουν κλείσει αλλού. Πρέπει στο παρά ένα να βρεις λαχείο και αυτό μόνο απλό δεν είναι.

Το να αποκτήσει τον Ιανουάριο ο Παναιτωλικός παίκτη από μία εκ των δύο χωρών δεν πρέπει να αποκλειστεί. Υπάρχει κάτι περισσότερο από έναν μήνα μέχρι το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, το ταξίδι από μόνο του δεν έβγαλε κάποια μεταγραφική είδηση, όπως είχε συμβεί και με το αντίστοιχο που είχε κάνει και ο Αντώνης Μανίκας λίγο καιρό πριν για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Αγρινίου

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην e-sportime. Διαβάστε όλη την εφημερίδα δωρεάν ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή και θα σας έρχεται κάθε μέρα δωρεάν στο e-mail σας η e-sportime.