ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρόσκληση των Αγρινιωτών στους Γιαννιώτες οπαδούς, αλλά και πρόκληση…

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού «warriors» εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο όμως χαρακτήριζει ως «παράρτημα»
Πρόσκληση των Αγρινιωτών στους Γιαννιώτες οπαδούς, αλλά και πρόκληση…

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού «warriors» εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το κάλεσμα τους, ο κόσμος των Γιαννιωτών θα φιλοξενηθεί στη θύρα 3, όπως συμβαίνει με κάθε αντίπαλο. Από την άλλη, όμως, υπάρχει ένας σκληρός χαρακτηρισμός για τον ΠΑΣ, τον οποίο προσφωνούν ως «παράρτημα».

Συγκεκριμένα μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook οι «Warriors» αναφέρουν:

«ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! Το πρωτάθλημα δικαστηρίων και νταβατζήδων συνεχίζεται και καλούμε όλο τον Παναιτωλικό κόσμο να απαξιώσει το βρώμικο παρασκήνιο και να στηρίξει την προσπάθεια του Τίτορμου σε ένα κομβικό ματς, απέναντι στο παράρτημα των Ιωαννίνων. Κανένας από την nova! Ο περήφανος και ανεξάρτητος Παναιτωλικός μας, έχει ανάγκη την στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.

Ο σύνδεσμος (Ντόβα 1) θα είναι ανοιχτός Παρασκευή από τις 8 το απόγευμα και Σάββατο από τις 11 το πρωί έως 1 για εισιτήρια, συζήτηση και οργάνωση.

ΥΓ. Η αστυνομία για άλλη μια φορά απαγορεύει μετακίνηση οπαδών. Βέβαια όλες τις φορές η απαγόρευση έμεινε στην θεωρία αφού οι οπαδοί όλων των ομάδων που ταξίδεψαν στην πόλη μας, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο καλούμε να κάνουν και τους οπαδούς των Ιωαννίνων. Οι γελοίοι νόμοι τους, σπάζονται με πράξεις και όχι με λόγια. Η απόσταση των δύο πόλεων είναι 2 ώρες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ελάτε στο Αγρίνιο. Από την πλευρά μας θα εξασφαλίσουμε ότι η θύρα 3 θα παραμείνει άδεια για εσάς».

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.