Βέργος: «Είχα σκεφθεί πως θα βάλω γκολ - Αξίζαμε την παραμονή»

Ο σκόρερ του γκολ παραμονής του Παναιτωλικού, Νίκος Βέργος, τόνισε ότι από χθες είχε στο μυαλό πώς θα παραβιάσει την εστία της Ξάνθης

Ο σκόρερ του γκολ παραμονής του Παναιτωλικού, Νίκος Βέργος, τόνισε ότι από χθες είχε στο μυαλό πώς θα παραβιάσει την εστία της Ξάνθης.

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο Αγρίνιο και παρέμεινε στη Super League 1, καθώς ο Νίκος Βέργος λύτρωσε την ομάδα του με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83′.

Ο χρυσός σκόρερ του Παναιτωλικού τόνισε ότι από χθες, Σάββατο, είχε στο μυαλό του πώς θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα οδηγήσει την ομάδα του στην παραμονή

«Σκεφτόμουν πώς να το βάλω. Το είχα σκεφτεί από χθες πώς θα το κάνω. Σε ένα παιχνίδι όλες οι φάσεις μπορούν να μπουν ή να χαθούν. Έβαλα το ένα, έχασα το άλλο.

Ήταν δύσκολα και τα δύο παιχνίδια, εν τέλει κρίθηκε στο τελευταίο σημείο του τελευταίου παιχνιδιού, ευτυχώς μείναμε εμείς. Στο πρώτο παιχνίδι ίσως κάναμε κάποια λάθη, δίνοντας του χώρο. Από κει πήραν εμπιστοσύνη.

Σήμερα όμως ήμασταν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό να κάνουμε τα σωστά πράγματα και να πετύχουμε το στόχο. Αξίζαμε την παραμονή.

Κάναμε πολλά λάθη και γι’ αυτό παίζαμε ως τα τελευταία λεπτά την κατηγορία, αλλά σήμερα που τελείωσε όλο αυτό θετικά, νομίζω είναι η αρχή για να πάμε μπροστά με το σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά.