ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0: Προσπέραση με υπογραφή Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ με πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη.
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0: Προσπέραση με υπογραφή Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0 και νέα δεδομένα στη Super League 1! Ζωντανοί στο κυνήγι του Ολυμπιακού οι «πράσινοι» και δεύτεροι πλέον στη βαθμολογία. Προσπέρασαν την Ένωση πριν πάνε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο -4 το «τριφύλλι» από την κορυφή, στο -6 η Ένωση με τον Ματίας Αλμέιδα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα να ρίχνει βόμβα για το μέλλον του. Βάσει όσων είπε, υπάρχει θέμα προπονητή!

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Πάλμερ-Μπράουν. Είχε να παίξει βασικός 1,5 χρόνο, πήρε κάρτα από νωρίς και παρ’ όλα αυτά κέρδισε αρκετές μονομαχίες στη συνέχεια. Δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα οι Ιωαννίδης και Πελίστρι.

Μοιραίος για την ΑΕΚ ο Λαμέλα με την απίθανη ευκαιρία στο τέλος. Σοβαρό το λάθος του Γιόνσον και δευτερευόντως του Στρακόσια στη φάση του πέναλτι. Πολύ κακός ο Μαρσιάλ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Το ματς

Μία διαρκής ταλαιπωρία ήταν το πρώτο 25λεπτο του αγώνα και αυτό γιατί ήταν πάρα πολλές οι διακοπές. Η πιο σοβαρή για τον τραυματισμό του Γιόνσον από την αγκωνιά του Τζούρισιτς. Υπήρξε πρόβλημα και με τον Περέιρα. Ο διαιτητής το διέκοπτε διαρκώς και το μόνο που παρέπεμπε σε φάση ήταν ένα αδύναμο σουτ του Πελίστρι στο 17′.

Η ΑΕΚ, πάντως, είχε μπει καλύτερα, αυτή κοντρόλαρε τον ρυθμό και πίεζε, ενώ είχε και στο 27′ το πρώτο καλό σουτ με τον Μαρσιάλ. Οι άνθρωποί της διαμαρτύρονταν από το 14′ για πέναλτι στον Βίντα από τον Ντραγκόφσκι, σε μία φάση που ο Πολωνός γκρεμίζει τον Κροάτη. Πιθανότατα δεν δίνουν πέναλτι ρέφερι και VAR γιατί κρίνουν πως υπάρχει πρώτα επιθετικό φάουλ.

Άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα ο Παναθηναϊκός, αλλά στο 37′ τον έβαλαν για τα καλά στο ματς Γιόνσον και Στρακόσια. Ο πρώτος έκανε κάκιστο γύρισμα, ο δεύτερος βγήκε άγαρμπα και ο Πελίστρι πήρε το πέναλτι τσιμπώντας την μπάλα. Ένα λεπτό μετά το εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και έκανε το 1-0.

Οι «πράσινοι» πήραν ψυχολογία, πάτησαν καλύτερα στα πόδια τους και απείλησαν ξανά στο 42′ με το ωραίο σουτ του Βαγιαννίδη. Το έβγαλε ο Στρακόσια, ο οποίος αντέδρασε καλά και στο 45’+2, όταν έκλεισε γρήγορα τον Ιωαννίδη μετά την εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του τελευταίου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ρίσκαρε, καμία δεν είχε και τις εμπνεύσεις για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ούτε τελικές προσπάθειες δεν έκαναν! Ένα άστοχο σουτ είχε ο Γκαρσία στο 63′ και ένα τέσσερα λεπτά μετά ο Τετέ.

Στο 68′ ο Ιωαννίδης σκόραρε έχοντας πάρει την μπάλα με το χέρι και γι’ αυτό μέσω VAR το γκολ δεν μέτρησε και η επόμενη υποψία φάσης ήταν το άστοχο σουτ του Κοϊτά στο 81′.  Σταδιακά η πίεση μεγάλωσε από την ΑΕΚ, η οποία είχε τεράστια ευκαιρία με τον Λαμέλα για να ισοφαρίσει και την πέταξε στα σκουπίδια. Λίγο πριν είχε μία για τους γηπεδούχους και ο Μαντσίνι, αλλά το ένα ακόμη τσαπατσούλικο φετινό του τελείωμα δεν κόστισε στο «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0

Σκόρερ: 38′ πέν. Ιωαννίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ινγκασον, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Αράο, Μπακασέτας (61’ Τσέριν), Πελίστρι (85’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (80’ Γερεμέγεφ), Τζούρισιτς (61’ Τετέ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου (46’ Σιμάνσκι), Χατζισαφί (74’ Κοϊτά), Περέιρα, Γιόνσον (80’ Λιούμπισιτς), Πινέδα, Λαμέλα, Λιβάι Γκαρσία (74’ Φερνάντες), Μαρσιάλ (80’ Πιερό).

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0: Προσπέραση με υπογραφή Ιωαννίδη».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Δεν μπορεί να το αποφύγει ο Μεντιλίμπαρ…

Ολυμπιακός : Δεν μπορεί να το αποφύγει ο Μεντιλίμπαρ…

Έχει ένα συγκεκριμένο σκεπτικό στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ για τα στόπερ στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί πάντα να βγαίνει…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Κώστας Νικολακόπουλος «γλέντησε» ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για το κάζο που έπαθαν…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «γλέντησε» ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για το κάζο που έπαθαν…

Είδε διάθεση να συγκρίνει τον Ολυμπιακό με όσα έπαθαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο σχόλιο που έκανε ο Κώστας Νικολακκόπουλος στο ραδιόφωνο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟΚ: Τάισον : Μπόρα ήταν και πάει;

Τάισον : Μπόρα ήταν και πάει;

Αισιοδοξία υπάρχει στον ΠΑΟΚ πως το ξέσπασε του Τάισον ήταν κάτι της στιγμής και δεν θα υπάρχει θέμα αποχώρησής του από το δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ήδη τον υπολογίζει για την προετοιμασία;

Ολυμπιακός: Ήδη τον υπολογίζει για την προετοιμασία;

Ακούραστος, μέσα στις φάσεις, δυναμικός, γρήγορος, καλός και στα πόδια και στο κεφάλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε πληροφορίες για νεαρό που τον έκανε να απορεί

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε πληροφορίες για νεαρό που τον έκανε να απορεί

Ο Βάσκος έμεινε ενθουσιασμένος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο Κοβάσεβιτς ενημέρωσε τους μικρούς

Ολυμπιακός: Ο Κοβάσεβιτς ενημέρωσε τους μικρούς

O Ντάρκο Κοβάσεβιτς πήρε τις πληροφορίες που ήθελε από τον Ζοσέ Ανιγκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Φικάι : Αυτό λείπει από τον νεαρό αμυντικό του Παναθηναϊκού

Φικάι : Αυτό λείπει από τον νεαρό αμυντικό του Παναθηναϊκού

Από καραμπόλα o Έλτον Φικάι έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό και έδειξε τι είναι αυτό που του λείπει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Το βίντεο που ετοίμασε ο Super 3 για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Άρης : Το βίντεο που ετοίμασε ο Super 3 για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Βίντεο για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έφτιαξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί δεν πρέπει να γιορτάζουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Γιατί δεν πρέπει να γιορτάζουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο Χρήστος Κούτρας έκανε ξανά την ποδοσφαιρική του πλάκα λέγοντας πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιάννης Κωνσταντέλιας : Πάσα και ξανά πάσα…

Γιάννης Κωνσταντέλιας : Πάσα και ξανά πάσα…

Δεν το συζητάμε ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το σωστό κι αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ποδοσφαιριστής σε τέτοιες φάσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η αλλαγή του Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ που τρέλανε τους παίκτες

Η αλλαγή του Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ που τρέλανε τους παίκτες

Αν και τα τρία κτίρια που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της Φόρεστ εξωτερικά μένουν ίδια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Αυτοί οι δύο παίκτες είναι σκασμένοι

Ολυμπιακός : Αυτοί οι δύο παίκτες είναι σκασμένοι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεζουμίσει δύο παίκτες. Ορτέγκα και Τσικίνιο είναι σκασμένοι και ο Ολυμπιακός έχει νέο πακέτα δύσκολων αγώνων…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έρχεται μεγάλο ξήλωμα!

Παναθηναϊκός: Έρχεται μεγάλο ξήλωμα!

Μεγάλες αλλαγές θα έχει ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έκανε τον κύκλο του…

ΠΑΟΚ : Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έκανε τον κύκλο του…

Μοιάζει να έχει δώσει ότι είχε να δώσει στον ΠΑΟΚ ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Το καλοκαίρι έχει έρθει η ώρα της πώλησής του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λουτσέσκου : Πιστεύει στην πρόκριση…

Λουτσέσκου : Πιστεύει στην πρόκριση…

Πιστεύει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρά την ήττα στην Τούμπα από τη Στεάουα.

Ποδόσφαιρο